Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/3 - 31/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Βαρύ το κλίμα και σήμερα μετά την χθεσινή Σεληνιακή Έκλειψη και 4 εκπρόσωποι του ζωδιακού έρχονται σε αναμέτρηση με το παρελθόν τους!

Για σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου, η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού «λαβωμένη» από την χθεσινή Σεληνιακή έκλειψη, συναντά το Ν. Δεσμό Σελήνης, γεννώντας φόβους, ανασφάλειες, και συναισθήματα που μας κρατούν πίσω δέσμιους, σε ένα παρελθόν που πρέπει να το ξορκίσουμε, ίσως γιατί είναι αρκετά τοξικό! Τα 4 Ζώδια σήμερα λοιπόν, που καλούνται να αναμετρηθούν με το παρελθόν τους και να ξορκίσουν ότι δυσάρεστο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι περισσότερο έντονη και σημαντική για σένα αγαπητέ μου Κριέ. Η έκλειψη Σελήνης της Δευτέρας σταδιακά σε οδηγεί σε καινούργιες κατευθύνσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει καινούργιους φίλους και η Αφροδίτη στους Ιχθύς ανοίγει νέους ορίζοντες. Μπορείς επίσης να βρεις το αντίδοτο στις δυσκολίες και στην κρίση της εποχής. Έλεγξε τις κινήσεις σου. Μείνε προνοητικός στα οικονομικά σου και μην φανατίζεσαι στον ερωτικό τομέα. Κυρίως η τελευταία εκδοχή μπορεί να σε οδηγήσει σε ασύμφορους προορισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα της Σεληνιακής Έκλειψης, δοκιμάζει τον τομέα των αισθηματικών σου φίλε μου Κριέ, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 23-28 Μαρτίου, όπου ειδικά αυτή την εβδομάδα καλείσαι να κάνεις κάποια οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου! Η Έκλειψη θα λειτουργήσει ως «αφύπνιση» για να συνειδητοποιήσεις, ότι πρέπει να πεις «τέλος» σε κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος που έχεις για τα επαγγελματικά μπορεί να είναι μεγάλο, όμως η εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία τόνωσης εργασιακής και οικονομικής, αρκεί να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από συνεργάτες, που βρίσκεσαι αυτό τον καιρό σε κόντρα! Μία αναπάντεχη χαρά στα οικονομικά είναι αναμενόμενη!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η έκλειψη του Μαρτίου με επίκεντρο την αρχή της εβδομάδας που ξεκινά θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σου και θα σε υποχρεώσει να αναθεωρήσεις μερικά από τα σχέδια σου φίλε μου Ταύρε. Η εποχή θα σε δοκιμάσει στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και αισθηματικών σου σχέσεων. Πρέπει να κινηθείς έξυπνα, σωστά, διορατικά και μεθοδικά. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη και φρόντισε να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου. Οι εχθροί σου υπάρχουν αλλά είναι περισσότερο μη ορατοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Δία και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, επομένως η εβδομάδα είναι άκρως ευεργετική για τον αισθηματικό σου τομέα, όπου αναμένεται να υπάρξει μία θετική τροπή, σε μία ερωτική σου υπόθεση. Κάτω από δύσκολες – περίεργες συνθήκες, αναζωπυρώνεται η φλόγα του έρωτα και του πάθους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σεληνιακή Έκλειψη που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα, είναι φανερό ότι επηρεάζει άμεσα τα επαγγελματικά σου και εσύ καλείσαι αυτή την εβδομάδα να πέσεις με τα μούτρα και να εργαστείς σκληρά, κλείνοντας εκκρεμότητες. Θα χρειαστεί όμως να θέσεις και κάποια όρια σε συνεργάτες σου! Στον οικονομικό τομέα, αναμένονται τυχερές ευκαιρίες και εκπλήξεις, που θα σου δώσουν δύναμη και σιγουριά!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Σημαντική περίοδος αυτή η εβδομάδα του Μαρτίου για επαφή με φίλους και με επαγγελματικούς παράγοντες φίλε μου Δίδυμε. Η έκλειψη της Σελήνης όμως την καθιστά ακατάλληλη περίοδο για διευθέτηση νομικών υποθέσεων, σταθερότητα στις σπουδές και για πραγματοποίηση ταξιδιών αν σχεδιάζεις κάτι από αυτά. Το βασικό που πρέπει να κάνεις πάντως είναι να αξιοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και να αποφύγεις τα λάθη επιλογής ή εκτίμησης. Η εργασία θα σε κουράσει αλλά δεν θα λείψουν ψυχαγωγικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μοιραίες στιγμές έρχονται στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, επηρεάζει την ερωτική σου ζωή, ξυπνώντας το πάθος για μία σχέση, που νιώθεις ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος- καρμικός σύνδεσμος! Μία σημαντική γνωριμία, είναι πολύ πιθανό να προκύψει για σένα που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε έναν διαρκή αγώνα δρόμου στα επαγγελματικά, έχεις αρκετό άγχος όμως δεν τα βάζεις κάτω, δίνεις την δική σου μάχη, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία σου! Η εβδομάδα θα σε ξαλαφρώσει από την διεκπεραίωση κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων αλλά και από την διευθέτηση κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η έκλειψη της Σελήνης, κυβερνήτη του ζωδίου σου, επηρεάζει πολύ τη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε. Τα γεγονότα αποκτούν διαφορετικό χαρακτήρα και οι επιθυμίες σου γίνονται πιο παθιασμένες. Και ενώ επιδιώκεις να κερδίσεις στον έρωτα, τα κυρίαρχα γεγονότα θα σε βγουν σε άλλες κατευθύνσεις, τις οποίες οφείλεις να ακολουθήσεις με διορατικότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις την επιμονή σου, να συντηρείς κάτι γνώριμο , σταθερό από το παρελθόν, το οποίο ωστόσο έχει φθαρεί και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε αναμετρήσεις με το παρελθόν σου βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε. Από την μία πλευρά είσαι όλο γκρίνιες, παράπονα και νοσταλγίες, ίσως δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ξεχάσει και να πας παρακάτω, από την άλλη πλευρά οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ουρανό, προσφέρουν και την διέξοδο και την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και έξτρα κοινωνικοποίηση! Μην μένεις προσκολλημένος στο χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι απαιτήσεις των οικονομικών είναι μεγάλες αυτή την εβδομάδα γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα στα επαγγελματικά σου, φωλιάζουν φόβοι και ανησυχίες. Κάνεις κάποιες επαφές, που σε βοηθούν να ελιχθείς στις προκλήσεις της εποχής.

♌ Λέων

Γενικά

Οι μέρες αυτές με την έκλειψη της Σελήνης είναι έντονες, κοινωνικές και εξαιρετικά κινητικές για το ζώδιο σου φίλε Λέοντα. Το κάθε τι που θα σε απασχολήσει θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις υπεύθυνα. Η εργασία και η διαχείριση των οικονομικών σου εκκρεμοτήτων πρέπει να είναι το βασικό σου μέλημα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα αυξήσει το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά. Δεν πρέπει όμως αυτό να γίνει αμέλεια για άλλους τομείς της ζωής σου. Κυρίως αξιοποίησε τα μηνύματα που σου δίνονται και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο το πέρασμα του χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σκέψεις βυθίζεσαι αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Θέλεις να θέσεις τα τελεσίδικα σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Έρχεται όμως ως το τέλος της εβδομάδας και η επίτευξη ενός ερωτικού στόχου και η αισθηματική επιβεβαίωση – δικαίωση που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα ακατάλληλη για να υπογράψεις επαγγελματικά συμφωνητικά ή για να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις για μία έναρξη! Στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι σπουδαίες ευκαιρίες για να σηκώσεις κεφάλι και να πετύχεις τους στόχους σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ έντονη και καθοριστική. Τομείς που επηρεάζονται από τη σεληνιακή έκλειψη είναι τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου, καθώς αυτή η αναταραχή φέρνει νέες παλίρροιες και γεγονότα αλλαγής στην εργασία και στη σχέση σου. Αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά ο παράγοντας της τύχης σου βοηθάει και να κερδίσεις σε αναμετρήσεις και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα. Διατήρησε αναμμένη τη φλόγα της δημιουργικότητάς σου, ξεπέρασε τους φόβους σου και κάνε καινούργια σχέδια για μια άνοιξη διαφορετική που πρόκειται να ζήσεις φίλε μου Παρθένε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη και ο Άρης από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, ενεργοποιούν την αισθηματική σου ζωή, ενώ οι θετικές τους γωνίες με τον Δία και τον Ουρανό φέρνουν δραπέτευση από τα αισθηματικά προβλήματα και όμορφες ευκαιρίες για να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή. Ετοιμάσου για εκπλήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει προκλήσεις και δοκιμασίες στον οικονομικό σου τομέα. Διαφύλαξε τα οικονομικά σου συμφέροντα και δείξε προσοχή στις σπατάλες! Στα επαγγελματικά υπάρχουν οι προοπτικές για μία θετική αλλαγή!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονά σου φέρνει φυσικά αναστάτωση, αναβολές και διαφορετικές εξελίξεις από αυτές που περίμενες φίλε μου Ζυγέ . Πρέπει να προσέξεις την φυσική σου κατάσταση ! θα αναγκαστείς να αναβάλεις κάποιες πρωτοβουλίες, να κρατηθείς μακριά από ανθρώπους που σε ταλαιπωρούν και να κρατήσεις στεγανά τα όνειρά σου. Θυμήσου ότι πρέπει να είσαι πρώτα εσύ καλά για να μπορέσεις να φροντίσεις και τους άλλους. Αλλαγές στην πορεία μιας σχέσης θα βγουν σε καλό αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιο σου είναι εδώ και δοκιμάζει τον τομέα των σχέσεων. Συνειδητοποιείς ότι κάτι έχει λήξει, έχει κλείσει τον κύκλο του και αυτό σε πληγώνει! Είναι μία εβδομάδα που καλείσαι να αφήσεις πίσω σου, καταστάσεις που σε στιγμάτισαν, προκειμένου να πας παρακάτω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετικά θετική και μπορούν να προχωρήσουν σχέδια, αλλά και να σου δοθούν ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις και τα οικονομικά σου κενά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εξελίξεις σημαντικές έχει αυτή η εβδομάδα, ενώ η έκλειψη της Δευτέρας φέρνει μια ένταση σε θέματα αισθηματικά και επηρεάζει περισσότερο τα συμφέροντα και τη ροή της ενέργειας στους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι μέρες δεν θα είναι ήρεμες αλλά θα είναι σημαντικές, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι καθοριστικές και άμεσες και ο χρόνος να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Θα υπάρχουν συμπαραστάτες στη ζωή σου, οι φόβοι σου συνεχίζονται αλλά μπορείς να τους αντιμετωπίσεις καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ φέρνουν αυτή την εβδομάδα όμορφες ευκαιρίες για να ανανεώσεις μία υπάρχουσα σχέση σου και να φύγουν τα μαύρα σύννεφα της αμφιβολίας. Είσαι σε περίοδο μοναχικότητας; Είναι ο καιρός να καλωσορίσεις ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνει κάποιες προκλήσεις στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, ενώ χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτικός ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι στον εργασιακό τομέα! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι ωφελημένος, μέσα από χρήματα οφειλόμενα, που θα έρθουν επιτέλους στα χέρια σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυξάνεται η κινητικότητα γύρω σου και η επιρροή των άλλων στα σχέδιά σου. Σημαντικά είναι τα όσα διαδραματίζονται σε προσωπικό επίπεδο. Πρέπει να είσαι οργανωμένος και αποτελεσματικός, υπακούοντας στο ένστικτό σου και αποφεύγοντας να επηρεαστείς από φήμες και προπαγάνδες. Η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει ό,τι σχετικό με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, την καριέρα και εν μέρει το κοινωνικό σου περιβάλλον. Φρόντισε να έχεις τον έλεγχο στα οικονομικά σου και να μην ξεπεράσεις τις σχετικές σου δυνατότητες αυτήν την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να συγκρατήσεις την επιπολαιότητα και την βιασύνη στις αντιδράσεις σου στα αισθηματικά! Μία βιαστική σου επιλογή, μπορεί να φέρει ένα μεγάλο μπέρδεμα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για μία νέα, σταθερή γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από τον Ιχθύ σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέρουν ευκαιρίες για βελτίωση στις συνθήκες εργασίας. Η μόνη προϋπόθεση είναι, να μην επηρεάζεσαι στις αποφάσεις σου από τη γνώμη τρίτων. Τα οικονομικά συνεχίζουν και ταλαιπωρούν!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Δεν αλλάζει πολύ το κλίμα αλλά με την έκλειψη της Σελήνης επιτείνεται η νευρικότητα και η ταχύτητα στις εξελίξεις. Η αντίληψη και τα εκφραστικά σου μέσα παίζουν σημαντικό ρόλο, μικρές βελτιώσεις στα οικονομικά σου είναι πιθανές, το να αποσπάσεις την συμφωνία κάποιων παραγόντων θα σε βοηθήσει επαγγελματικά και αυτό πρέπει να το επιδιώξεις. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά μπορείς να τις παρακάμψεις. Καλύτερα διαμορφώνεται το κλίμα στην ερωτική σου ζωή χωρίς εγγυήσεις όμως ότι διαφαίνεται κάτι σταθερό για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ο καιρός που πρέπει να πεις αυτά που αισθάνεσαι και φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα δεν έχεις κανένα εμπόδιο. Παρόλο που βρισκόμαστε σε περίοδο Εκλείψεων που σε επηρεάζουν άμεσα, στον αισθηματικό τομέα θα έχεις θετικές εξελίξεις, αρκεί να πεις αυτά που νιώθεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα κρίσιμη για τα επαγγελματικά, αφού στην πορεία της φαίνεται πως κλονίζονται κάποιες συνεργασίες, είτε και αισθάνεσαι αρκετά αδικημένος. Στον οικονομικό τομέα, έρχεται είδηση για χρήματα, που σε ικανοποιεί!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η Πανσέληνος/ έκλειψη του Μαρτίου θα δώσει έμφαση στο αίσθημα της ιδιοκτησίας και την αίσθηση ότι τα αισθήματα παίζουν πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Απόφυγε τους φανατισμούς και γίνε πιο συνεργάσιμος με εκείνους που συνεχίζουν να παίζουν θετικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι κατάλληλη περίοδος να πετύχεις στόχους, να κερδίσεις μια μάχη ή να επιβάλεις την θέλησή σου όχι μόνο για το δικό σου καλό αλλά και για το καλό των άλλων. Μην ανοίγεσαι οικονομικά, επηρεαζόμενος από τις περιστασιακές βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, κάνεις τον απολογισμό σου και μετράς τα θετικά και τα αρνητικά μίας κατάστασης. Διανύεις όμως μία εβδομάδα που θα ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που στιγμάτισαν και θα σκεφτείς με έναν τρόπο διαφορετικό, την πορεία μίας σχέσης. Για την ώρα οι μέρες είναι καλές μόνο για κοινωνικοποίηση, όχι για μία σπουδαία ερωτική εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα καταλήγεις σε κάποιες τελικές αποφάσεις, αλλά λαμβάνεις και κάποιες ειδήσεις που δεν σε χαροποιούν απεναντίας σου προκαλούν κάποια ανασφάλεια! Στα οικονομικά παρόλο που βρίσκεσαι σε απαιτητική περίοδο, οι μέρες φέρνουν ευκαιρίες τόνωσης.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Πολύ πιο σημαντική αυτή η εβδομάδα της σεληνιακής έκλειψης για σένα. Καινούργιοι κύκλοι ζωής και δράσης ξεκινούν για τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου, μπορείς να προλάβεις τυχόν δυσάρεστα ή να οχυρωθείς ενόψει ενός δύσκολου Απριλίου. Μην εκτίθεσαι σε κινδύνους. Αρκέσου σε ό,τι καλό μπορείς να έχεις και μην αφήνεις περιθώρια από αδυναμία ή ψευδαίσθηση σε εκείνους που ζουν ή συνεργάζονται μαζί σου να σε εκμεταλλευτούν συναισθηματικά ή οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σου, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 26/2 όπου μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα καταπιεστικός στο ταίρι σου! Πιο τυχερός στην αισθηματική σου ζωή θα σταθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι γεννημένος 10-15 Μαρτίου όπου θα λάβεις ένα ευχάριστο νέο, ή θα έχεις μία μοναδική συνάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου, στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους και μην περνάς στο «ντούκου» κάποια ζητήματα που συνδέονται με οφειλές σου! Η εβδομάδα είναι πιεστική για τον οικονομικό τομέα. Στα επαγγελματικά παίρνεις κάποιες πρωτοβουλίες που σε βοηθούν να στρώσεις το κλίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ