Μήνυμα ενότητας ενόψει του “τελικού” με Δόξα Δράμας έστειλε ο Πρόεδρος του ΝΠΣ Βέροια, Αγάπιος Αναστασιάδης. Ο κ. Αναστασιάδης με ανακοίνωσή του, καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει την σημερινή (31/3, 16:00) προσπάθεια της “Βασίλισσας” για νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής.
Μάλιστα, αποκαλύπτει και τα μακροπρόθεσμα πλάνα του για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, δηλώνοντας ότι αν σωθεί τη φετινή χρονιά, τότε του χρόνου θα πρωταγωνιστεί με στόχο την επιστροφή στη Super League 2.
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει:
“Μέσω των τοπικών ΜΜΕ, θέλω να επικοινωνήσω με τον φίλαθλο κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ, εν’ όψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα της ομάδας μας με την Δόξα Δράμας. Θέλω να καλέσω, εγώ προσωπικά, όλους τους φίλους της ομάδας μας, να αφήσουν στην άκρη την δικαιολογημένη πικρία τους και αύριο Κυριακή να έρθουν στο γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε όλοι εμείς, που από την αρχή της χρονιάς, παλεύουμε σχεδόν μόνοι για το καλό αυτής της ομάδας, κυρίως όμως τους χρειάζονται οι παίκτες μας.
Η ΒΕΡΟΙΑ δεν είναι κανενός προέδρου, κανενός συμβούλου, είναι ομάδα όλης της πόλης, κυρίως όμως όλων αυτών των φιλάθλων, που την έχουν στηρίξει στο παρελθόν και κάποιοι, δυστυχώς πολλοί λίγοι, συνεχίζουν να την στηρίζουν στα δύσκολα. Αυτούς τους φιλάθλους θέλουμε αύριο στο γήπεδό μας, να γίνουν ο 12ος παίκτης στο κρίσιμο παιχνίδι με την Δόξα, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία νίκη, που μπορεί να σημάνει, όσο παράξενο και αν ακούγεται, ακόμη και την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας. Και αν αυτό συμβεί, αν το καταφέρουμε, όλοι μαζί, εγώ ο ίδιος υπόσχομαι ότι η ΒΕΡΟΙΑ, θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη περίοδο, με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει στην Super League 2″.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.