Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτικο «στόλισμα» του Τζανακόπουλου στον Κασσελάκη: «Αθλιότητα, χυδαιότητα, συκοφαντία»


«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι τηλε-ευαγγελιστής, βυθίζει το κόμμα στην απαξίωση και στην ίντριγκα - Ο Τσίπρας έκανε την επιλογή του!»

Σφοδρή πολιτική κριτική άσκησε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο Βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Αριστεράς, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. της Βέροιας εξαπέλυσε «κεραυνούς» εναντίον του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε σχετική ερώτηση του veriotis.gr, ο πρώην υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές του κ. Κασσελάκη περί κλεμμένων εδρών, ότι έχουν καταλήξει στα αζήτητα και ότι παρακαλάνε το ΠΑΣΟΚ για να ξαναβρούνε καρέκλες. Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Κασσελάκης μας έχει συνηθίσει στη χυδαιολογία και την αθλιότητα. Δεν το αντιμετωπίζουμε πρώτη φορά. Είναι ο τρόπος που εξελέγη και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα από την συκοφαντία, την χυδαιολογία, την αχρειότητα και την αθλιότητα των πολιτικών του δηλώσεων. 

Σε σχέση με την υπόθεση των εδρών, εμείς οι 11 είμαστε αυτοί που έχουμε παραμείνει στον χώρο της αριστεράς με τον οποίο εκλεγήκαμε. Εμείς εκλεγήκαμε με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το 2023 το οποίο δεν μιλούσε ούτε για stock options για τους μισθωτούς, ούτε έλεγε ότι το κεφάλαιο είναι εργαλείο καταπολέμησης των ανισοτήτων και εργαλείο ανάπτυξης, ούτε έλεγε ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τις εξοπλιστικές δαπάνες του κυρίου Μητσοτάκη, ούτε υποστήριζε τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη.

Επομένως, αυτός ο οποίος μετατοπίστηκε δεν είμαστε εμείς αλλά ο κ. Κασσελάκης και το κόμμα του, το οποίο αυτή τη στιγμή βυθίζεται στην πολιτική απαξίωση, στην ίντριγκα και τις εσωτερικές συγκρούσεις και στην πραγματικότητα αποτελεί μια μαύρη τρύπα και κατατρώει την αξιοπρέπεια όσων αριστερών πολιτών είναι ακόμα εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό το πολιτικό κόμμα. 

Εξάλλου, οι δηλώσεις και οι φωνές του κυρίου Κασσελάκη, με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο του τηλε-ευαγγελιστή που έχει για να τις εκφράζει, είναι τόσο σοβαρές και τόσο άξιες προσοχής όσο και οι σιωπές του».

Όσον αφορά μια εκ νέου ερώτηση του veriotis.gr για το αν η Νέα Αριστερά θα καλωσόριζε μια συμπόρευση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε πως ο πρώην πρωθυπουργός έκανε την πολιτική επιλογή του να βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη και είναι και συγκεκριμένες οι ευθύνες που έχει για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κόμμα.

8 σχόλια:

  1. τζανακοπουλε εσυ η φιλη σου στο πανελ και η φιλεναδα σου εφη σε μια χωρα σοβαρη και οργανωμενη με τα μυαλα που εχετε δεν θα κανατε ουτε για λατζα. (προς θεου δεν υποτιμω την λατζα).
    προς πονηρους: τα παραπανω ισχυουν για σχεδον ολους τους βολευταδες αριστερας και δεξιας της βουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άχου και δεν με νοιάζει !! Σταυρίδης για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρία χρόνια ακόμη τα 16000 € μαζί με το στεφάνι σου,μετά μάλλον κάπου θα κολλήσετε ,κάποιον θα ρίξετε, γιατί ο Μιχαλάκης πιο μάγκας είναι από σας,για να μην σας πω ότι στην ηλικία σας ήταν πιο αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάς και εσύ που είσαι από τους βασικούς υπαίτιους της ανυποληψίας της αριστεράς. Εσύ και οι σύντροφοι σου είστε η παλαιά αναχρονιστική αριστερά που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην χώρα και πήγε πίσω την χώρα στο διάστημα που κυβέρνησε και έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά των δανειστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά χουι το έχεις να πεις μ@λ@κι@ άμα δεις κάποιον που ήταν στο σύριζα " πήγε πίσω την Ελλάδα στο διάστημα που κυβέρνησε" ενώ ήταν μπροστά με Σαμαρά και Χρδουβελη, και μετά ήρθε ο Κούλης και καθάρισε την βρωμιά. Είναι αυτό που λέμε ο φιλελεύθερος μπλεδιζον σίφουνας.

      Διαγραφή
  6. Αυτός δεν στλιάρωνε τη συμβία του; ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μηπως εισαι συμβια καποιου αλλου σαν τον αρχηγο σου?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ