Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με χέρια γεμάτα τρόφιμα και αγάπη επισκέφθηκαν την Φιλόπτωχο οι Πρόσκοποι

Μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων πρόσφεραν οι μικροί Πρόσκοποι του 3ου Συστήματος Δ/προσκόπων Βέροιας στη Φιλόπτωχο Κυριών. Τρόφιμα που προορίζονται τόσο για το καθημερινό συσσίτιο όσο και για τα πασχαλινά δέματα αγάπης για τους άπορους συμπολίτες μας.




Ευχαριστήριο Φιλοπτώχου Κυριών Βέροιας:

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους μικρούς αγαπημένους μας φίλους και φίλες με τους συνοδούς τους, από το 3ο σύστημα Δ/προσκόπων Βέροιας, που όπως κάθε χρόνο, μας έφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων που συγκέντρωσαν από τα σούπερ μάρκετ, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας «Σκέψης».

Τα τρόφιμα αυτά θα βοηθήσουν τόσο το καθημερινό συσσίτιο, αλλά θα ενισχύσουν και τα 150 δέματα που θα ετοιμάσουμε για άπορους συμπολίτες μας, το Πάσχα.

Αγαπημένα μας προσκοπάκια, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!







2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΈΡΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙΑ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ SUPER-MARKET ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ