Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας η Συρμούλα Τζήμα

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του σωματείου των εργαζομένων η Συρμούλα Τζήμα επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας. Συναντήθηκε με την πρόεδρο των εργαζομένων κ. Στέλλα Ζάλιου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι οποίοι της έθεσαν τα βασικά τους αιτήματα σχετιζόμενα με τη θέση του νοσοκομείου στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, την ισχυροποίηση του στην περιοχή και την ενίσχυση του με επιπλέον προσωπικό, της έθεσαν επίσης την ανησυχία τους σε σχέση με τον νέο θεσμό των απογευματινών χειρουργείων και την υποστελέχωση. 



Παράλληλα συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Λυκοστράτη Κωνσταντίνο, ο οποίος της ανέλυσε διεξοδικά όλα τα δεδομένα και τα επιτεύγματα του νοσοκομείου, όπως και τους μελλοντικούς στόχους για αυτό. Εποικοδομητική ήταν και η συνάντησή της με τη διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Έλλη Χατζηστυλλή και τους αρμόδιους τομεάρχες. 

Όπως δήλωσε η κ. Τζήμα: «Το νοσοκομείο της Νάουσας είναι ένα νοσοκομείο με υψηλές αποδόσεις, στόχους και αποτελέσματα που παρέχει υγειονομική φροντίδα στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ενίσχυση και την ισχυροποίηση του ώστε σε αγαστή συνεργασία και διαλειτουργικότητα, όπου χρειάζεται, με το νοσοκομείο της Βέροιας, να συνεχίσουν να αποτελούν τους δύο σημαντικούς υγειονομικούς πόλους της περιοχής, προσφέροντας ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες. 



Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας έχουν πρωτοστατήσει στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων όσων αφορά τις υγειονομικές δομές της περιφερειακής μας ενότητας. 

Τα νοσοκομεία μας όπως και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά δέον να αποτελούν προτεραιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ως αιρετοί οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τα αιτήματα και τους προβληματισμούς, να είμαστε στο πλευρό τους και να προωθούμε αποτελεσματικές λύσεις».

16 σχόλια:

  1. Εσείς κυρία Τζίμα για την περίεργη φάση με τις κενές βάρδιες του ασθενοφόρου του ΚΥ Αλεξάνδρειας γνωρίζετε; Παρέμβαση εκεί θα γίνει; Τι έχει να μας πει η 3η ΥΠΕ και το ΚΥ για τη μη στελέχωση του ασθενοφόρου με διασώστες σε 24ωρο; Γιατί το ΚΥ και η ΥΠΕ δεν έκαναν χρήση του νόμου Χρυσοχοΐδη για στελέχωση των κενών βαρδιών με στρατιωτικούς Πυροσβέστες ή οδηγούς ΟΤΑ; Μάλιστα αυτό ήταν Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης. Θα δούμε παρέμβαση για τις κενές βάρδιες του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας ναι ή όχι; Τι λέει η ΥΠΕ που έχει στον οργανισμό της υπηρεσία ασθενοφόρου στο ΚΥ Αλεξάνδρειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και περιμένεις απάντηση; Για την φωτό πήγαμε να μην ξεχνιόμαστε, σε θεωρητικά θετική συγκυρία για το μέλλον.

      Διαγραφή
    2. Όσο εγώ περιμένω απάντηση οι άλλοι περιμένουν ασθενοφόρο.

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι υπουργείο υγείας η Τζιμα...να σας λύσει το ζήτημα

      Διαγραφή
  2. Ποια η ωφέλεια της επίσκεψης στην ανάγκη αναβάθμισης των ιατρικών υπηρεσιών και των υποδομών προς όφελος των πολιτών.
    Ας τελειώσει αυτή η συμπεριφορά από νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά το πάει για νέα!...που να κάθεται στο γραφείο της, καλά κάνει

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή το σωματείο ήθελε να της πει τα αίτηματα του, να μην ανταποκρίνονταν? επειδή ακριβώς είναι νέα, πρέπει να ακούει τους πάντες, μπράβο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συναντήσεις αυτού του σκοπού γίνονται όχι για την ουσία αλλά για την επικοινωνία κατά την παλαιά νοοτροπία του κατόπιν ενεργειών μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για φωτογραφίες τρελαίνεται η Συρμουλα....το μέλλον τι της επιφυλάσσει δεν ξέρει...νομίζει ότι θα είναι υποψήφια αυτή και η Τουπεξη ...είναι γερασμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ζεις σε παράλληλο σύμπαν...η Συρμουλα όπου έβαλε μέχρι σήμερα εκλέγεται.. μάλλον η ΝΔουλα θα την παρακαλέσει για άλλη μια φορά να βάλει στη Βουλή...αλλά το κορίτσι έχει πολύ μυαλό στο κεφάλι... σίγουρα θα σκεφτεί πρώτα..οσό για τις φωτό.. τουλάχιστον να βγαίνει και κάποιος που τ αξίζει !!! Προχωρα Συρμουλα μπροστά οι ΑΡΙΣΤΟΙ σε όλα τους μια ζωή!

      Διαγραφή
  7. Ρε Συρμουλα μην τόσο ενεργά τρέχεις θα σε διώξει ο σύντροφός Μητσοτακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ψάχνουν δεν τους ψάχνει! Τρέχει αλλά Έχει διαφορά.

      Διαγραφή
    2. Εγκώμιο υποστήριξης γιατί άραγε, έχει ανάγκη η ίδια τελικά;

      Διαγραφή
  8. Η γιναίκα το έχει από μόνη της για αυτό την παρακαλάανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έχει από μόνος του κάποιος; Δεν καταλαβαίνουμε . Δεν χρειάζεται δηλαδή κανέναν; και γιατί τρέχει από δω κι εκεί! Τι βλέπετε ; Τι περιγράφετε το 2024 , δεν καταλαβαίνουμε τα προφίλ που διαφημιζετε, ειλικρινά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ