Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκύδρα: 13 χρόνια φυλακή σε 40χρονο που κατέγραφε με κρυφή κάμερα σύζυγο και παιδιά

Στην συνέχεια, το υλικό το διακινούσε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου


Σε κάθειρξη 13,5 ετών καταδικάστηκε ένας 40χρονος από την Πέλλα που κατηγορείται ότι κατέγραφε τη σύζυγο και τα παιδιά του με κρυφή κάμερα και διακινούσε το υλικό σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το 2020, ο άνδρας είχε τοποθετήσει δύο κάμερες στο μπάνιο του σπιτιού στη Σκύδρα Πέλλας, όπου διέμενε με τη σύζυγό του, τα δύο ανήλικα παιδιά τους και τον ενήλικο γιο της από άλλον γάμο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 40χρονος κατέγραφε τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια φέρεται να επεξεργαζόταν το υλικό – μετατρέποντάς το σε screenshots – και να το διακινούσε σε ομαδική συνομιλία σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Ο 40χρονος, όπως αναφέρει το voria.gr, κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σερρών που τον έκρινε ένοχο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διακίνησή τους σε κακουργηματική μορφή για τη σύζυγο και πλημμεληματική για τα παιδιά, ενώ το δικαστήριο απεφάνθη πως διέπραξε τα αδικήματα με σκοπό τη βλάβη της συζύγου του.

Η έφεση του κατηγορούμενου έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ