Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στε χέρια της Ασφάλειας συμμορία ανηλίκων που «άνοιγε» ΙΧ στη Βέροια - Συνελήφθη και κηδεμόνας


17 κλοπές και απόπειρες κλοπής μέσα σε 10 μέρες
 
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024 στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 4 ανήλικοι ημεδαποί για κλοπές.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 20 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2024 διέπραξαν στην Βέροια συνολικά 4 κλοπές και 13 απόπειρες κλοπής από σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας κοσμήματα και αντικείμενα, αξίας πάνω από 1.400 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ και 3 τραπεζικές κάρτες, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

Επίσης συνελήφθη και ένας ημεδαπός άνδρας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας.

14 σχόλια:

  1. Και;
    Πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι;
    Ο κόσμος πάντως λέει ότι η Δικαιοσυνη τους αγαπάει αυτούς.
    Δεν τους πειράζει ποτε.
    Γιατί άραγε;
    Εσείς τι λέτε;
    Εγώ πάντως δεν ξέρω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους κάνουν την ημεδαπή μούρη, κρέας. Καημένοι μπαλαμοί, μόνο για εμάς είναι ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει συμμορία που πετάει αφρούς σε ανυποψίαστους περαστικούς ίδιας ηλικίας. Κατά καιρούς πετάνε νερά αναψυκτικά και άλλα υγρά σε παιδιά ή ενήλικες. Καλό θα ήταν να τους συμμαζέψουν κι αυτούς εκτός αν έχουν λεφτάδες γονείς και κάνουμε τα στραβά μάτια. Παραέγινε το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια στην ΕΛΑΣ για την άμεση σύλληψη των ανηλίκων διαρρηκτών.Μαλιστα επικοινωνήσαν και οι δικηγόροι τους άμεσα για αποζημίωση μας.Τα καλά πρέπει να τα αναδεικνύουμε.Ενας από τους παθόντες με σταθμευμένο αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν η Δικαιοσύνη και οι Κυβερνήσεις σφυρίζουν τι να κάνουν τα όργανα της Αστυνομίας....εκτός αν ξεκινήσουν να ρίχνουν σβουριχτες σε αυτούς που από την μέρα που γεννιούνται τους μαθαίνουν την τέχνη του κλεψιματος

      Διαγραφή
    2. Εμένα δεν με κάλεσε κάνεις ως σήμερα. Είμαι και γω ένα από τα θύματα.

      Διαγραφή
  5. Όσοι μένουμε στην Ανοίξεως αυτά τα γυφτάκια τα βλέπουμε κάθε μέρα και ξέρουμε τι σκοπούς έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα ρίχνουμε όλα στα γυφτάκια. Έχει και κάτι μπαλαμά καλόπαιδα λουλουδάκια για μύρισμα .....

      Διαγραφή
  6. Θανατικη ποινη και στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ανηλικοι αυτοι να ξερετε δεν πανε σχολειο. Στην παρανομια θα μεινουν Το ιδιο τα αδερφια τους ξαδερφια τους και πατερες τους.
    Τα λεφτα ξοδευονται στα opap games, καζινο, νυχτερινα κεντρα και σε νετ καφε που παιζουν με τις ωρες απο το βραδυ μεχρι πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και που το ξέρεις εσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανεργος οταν δεν θελει να δουλεψει τι κανει! Κλεβει και βαζει στοχο τους ηλικιωμενους. Οπως καταλαβαινεις ειναι οι λεγομενοι καλοπερασακιδες.

      Διαγραφή
  9. Μην λέμε πολα πολα θα ερθει και η σειρά σας και εσυ με την ανοίξεος να πάει στα σπίτια τους και να τους τα πι από κοντά άμα έχει τα ερχιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ