Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H πρώτη αντίδραση της Κουρκουτά: «Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣτΕ πως ακυρώνονται οι δημοτικές εκλογές στην Αλεξάνδρεια, ήρθε η πρώτη αντίδραση της Δώρας Κουρκουτά. Η επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ Αλλάζουμε» εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του Παναγιώτη Γκυρίνη. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή της:

«Τίποτα δεν μπορεί να με εκπλήξει στην σημερινή εποχή και σε αυτόν τον τόπο. Όταν η εισαγγελέας προτείνει αθώωση του Μίχου, όταν ένα και πλέον χρόνο οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι, η υπόθεση του Δήμου Αλεξάνδρειας είναι μια μικρή κουκκίδα. Μόλις διαβάσουμε το σκεπτικό της απόφασης θα τοποθετηθούμε. Ευχαριστώ θερμά τους δικηγόρους μου. Τα προσωπικά μου συγχαρητήρια στον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο.»

5 σχόλια:

  1. Ανησυχητικό ότι τώρα το κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχεις εκπλήξει εσύ με την Δήλωση σου Ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμάς δεν μας πειράζει καθόλου Δώρα που δεν σε εκπλήσσει τίποτα...είχες όμως κάποια ηχηρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο σου που που πραγματικά τα εθαψες πολιτικά...τα τελείωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του συρμού και η κα Κουρκουτά που συνέδεσε τραγωδία των Τεμπών με την απόφαση που δεν της άρεσε.Συμπλέει με Βελόπουλο,κασσελακη και λοιπούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ