Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε θα λυθεί το πρόβλημα με το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας; Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Καλεσμένος στο χθεσινό (26/3) “Μαντρί” του sportsfan.gr ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, δίνοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί στους δημότες της Βέροιας.

Ο κ. Τζαφερόπουλος βρέθηκε στο στούντιο παρέα με τον Μανώλη Πεχλιβανίδη και τον Παναγιώτη Παντσερίδη, μιλώντας μεταξύ άλλων για το νέο εγχείρημα της Αντιδημαρχείας Αθλητισμού, για το τι ισχύει με τις παραχωρήσεις εγκαταστάσεων, για την κατάσταση των αθλητικών υποδομών και τις βλέψεις του Δήμου, για την άδεια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας και το πόσο μπορεί να διαρκέσει η περιπέτεια, για διοργανώσεις που αναμένεται να φιλοξενήσει η Βέροια και για βελτιωτικά έργα που σκοπεύει να κάνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Κλείνοντας, σε πιο χαλαρό κλίμα, μίλησε για την καριέρα του ως διεθνής διαιτητής χάντμπολ και γενικότερα για το άθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε εδώ το video με τα όσα δήλωσε ο κ. Τζαφερόπουλος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ