Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πόλη μας;

Γίναμε... Εδιμβούργο - Πυκνή ομίχλη σκέπασε τη Βέροια
Με φόντο ένα μελαγχολικό τοπίο ξύπνησε το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου η πόλη της Βέροιας. Μαζί με την «μουντίλα» του καιρού, ήρθε και η ομίχλη που σκέπασε τα πάντα στο πέρασμά της. 


Σήμερα που ο καιρός στη χώρα παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και μεγάλες διαφορές από τόπο σε τόπο, στην όμορφη πρωτεύουσα της Ημαθίας επικρατεί πυκνή ομίχλη που θυμίζει τουλάχιστον... Σκωτία! 


Η ομίχλη είναι τόσο πυκνή που μεταφορικά την... «κόβεις με το μαχαίρι»! Eνδεικτικά, από μπαλκόνια σε Πασακιόσκι και Καλλιθέα, ο κάμπος και ο Περιφερειακός έχουν εξαφανιστεί...

Πηγή Κεντρική Φώτο: Αναστάσιος Πατσίκας

6 σχόλια:

  1. πέρα από την ομίχλη υπάρχει αφρικανική σκόνη γιαυτό υπάρχει μια θολούρα, απλά δεν είναι μεγάλο το ποσοστό της για να κιτρινίσει η ατμόσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα για να μην βλέπετε τα χάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κάποιο δίκαιο κάθε μέρα πρέπει να είναι έτσι για να μην βλέπουμε τα χάλια μας,δρόμοι δεν υπάρχουν είναι όλοι οι δρόμοι της Βέροιας μην χαρακτηρίσουμε δεν κανει,πάρκα δεν υπάρχουν όλα είναι χάλια μαύρα το πάρκο της ελιάς Παναγία μου πως είναι έτσι έρχεται κόσμος από άλλες πόλεις και άλλες χώρες και γελάνε με τα μαύρα μας τα χάλια ,άντε να δούμε πότε θα γίνουμε μια όμορφη πόλη μάλλον όταν αλλάξει επιτέλους αυτός ο δήμαρχος. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
    2. Κοίτα τα δικά σου τα χάλια κι άσε τα δικά μας εσύ..

      Διαγραφή
  3. Εγώ προσωπικά τα δικά μου τα χάλια κοιτάω γιατί μένω εδώ και 46 χρόνια στην Βέροια δηλαδή από τότε που γεννήθηκα.εσενα αδερφέ σου αρέσει η πόλη μας που όταν έρχεται ξένος κόσμος συναντάει αυτό το χάλι που λέγεται ελιά η το βήμα του Αποστόλου Παύλου που δεν έχει ούτε τουαλέτες να πάει ο κόσμος εεεεε? Έχεις δίπλα την Βεργίνα και αντί να έχεις κάθε μήνα 2000 τουρισμό μην σου πω και παραπάνω στην τελική δεν έχεις τίποτα επιτέλους κάντε την Βέροια όπως ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ