Κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο σε χωριό του δήμου Έδεσσας στην Πέλλα, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία 44χρονη συνεργός του, επίσης αλβανικής καταγωγής, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, στις 2 Οκτωβρίου 2023 ο προαναφερόμενος άνδρας, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν παράθυρο οικίας σε χωριό του δήμου Έδεσσας στην Πέλλα και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, η 44χρονη γυναίκα παρείχε πληροφορίες για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και τους χρόνους απουσίας των ενοίκων. Σε έρευνα που έγινε στην οικία της σε περιοχή της Πέλλας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.