Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πασχαλινό ωράριο από M. Δευτέρα η αγορά της Βέροιας - Μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς


Προαιρετικά με προτεινόμενο ωράριο την Κυριακή των Βαΐων

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η 1η Μαΐου φέτος «πέφτει» την Μ. Τετάρτη, οπότε και η αργία της Πρωτομαγιάς για την αγορά της Βέροιας θα μεταφερθεί την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024.

Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας ανακοίνωσε και την προαιρετική λειτουργία της αγοράς την Κυριακή των Βαΐων 28/4, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 15:00.



2 σχόλια:

  1. Κάλεσμα προς τους καταναλωτές : Πάτε στην φύση , μαζέψτε ζοχούς , ραδίκια , μανιτάρια κλπ. της φύσης , μη ψωνίζετε δυο ημέρες είναι , θα μας τρελάνουν , καλλίτερα να κλείσουν τα μαγαζιά τους παρά να αδειάσουν οι τσέπες μας ......μήπως προβληματισθούν οι άνθρωποι του κεφαλαίου και του κομουνισμού , γιατί το ίδιο είναι .....αποχή και θα δείτε αποτελέσματα ...αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ