Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... είμαστε!

Mε γκρίνιες, αποχωρήσεις και με απουσία της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη Νάουσα. Κι ενώ όλοι περίμεναν οι εκδηλώσεις να γίνουν με την δέουσα λαμπρότητα, ωστόσο τα πράγματα μόνο καλά δεν πήγαν...

Το κακό ξεκίνησε με την ηχηρή απουσία της Κυβέρνησης, αφού κανένα επίσημο μέλος της, δεν παρέστη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. 

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή του Νίκου Κουτσογιάννη να κατεθέσει στεφάνι ως δήμαρχος και η εν γένει παρουσία του στην εξέδρα ως πρώτος πολίτης της Ηρωϊκής Πόλης, ενώ βρίσκεται σε αργία, έφερε την οργισμένη αντίδραση της Αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον κ. Καρανικόλα, η θεσμική ιδιότητα θα έπρεπε να ανήκει στον αναπληρωτή δήμαρχο, που έχει οριστεί ο Θόδωρος Δολδούρης

Ο πρώην δήμαρχος Νικόλαος Καρανικόλας και ο συνδυασμός «ΕΝΑ Μαζί» φανερά ενοχλημένοι αποχώρησαν από την εξέδρα των επισήμων. Κατηγόρησαν τον κ. Κουτσογιάννη πως δεν σέβεται το νόμο και λειτουργεί με αντιθεσμικό τρόπο. 

Να σημειωθεί πως ανήμερα της εθνικής επετείου ο επικεφαλής του «Κοινού Τόπου» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με μήνυμα για την 25η Μαρτίου, υπογράφοντας ως δήμαρχος Νάουσας!

«Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... είμαστε!» που έλεγε και ο αείμνηστος ηθοποιός Ντίνος Ηλιόπουλος.

23 σχόλια:

  1. O NOMOΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η λαικη βουληση ειναι λαικη βουληση και ο λαος μιλησε

      Διαγραφή
    2. θα δεις που θα μπει ο νομος αυτος σε λιγες μερες στις εκλογες.
      μονες σας θα ειστε

      Διαγραφή
  2. Το 2019 ψήφισα Καρανικόλα, το 2023 ψήφισα Κουτσογιάννη, το 2028 θα ψηφίσω Μαρκοβίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετοια πολιτική σταθερότητα πρώτη φορά αντικρίζω

      Διαγραφή
    2. Εάν ζήσεις έως τότε........δεν το σκέφτηκες ?

      Διαγραφή
  3. Οι πολίτες αποφάσισαν ποιος θα είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ όλα τα άλλα είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ' αυτην την λογικη στο επομενο δημοτικο συμβουλιο ο Καρανικολας θα αποχωρησει γιατι ο Κουτσογιαννης θα καθεται στα εδρανα. ετσι νικολακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε δέκα χρόνια οι επίσημοι θα είναι περισσότεροι από τους μαθητές. Μήπως να παρελαύνουν οι επίσημοι και εμείς που τους ψηφίζουμε να τους χειροκροτουμε?Πιο πολύ θα ταιριάζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απουσία της κυβερνησης,δεν είναι στα αρνητικά της εκδήλωσης . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν ντρέπεται να κοιτάζει τον Ζαφειρακη την ώρα που καταθέτει το στεφάνι ;;;
    Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοια ξεφτίλα δήμαρχος στη Ναουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από την στιγμή που πήγαν στο γραφείο του, την Κυριακή της αποκριάς, για φωτογραφίες οι βουλευτές του νόμου, ο αντιπεριφερειάρχης μαζί με την περιφερειακή του σύμβουλο άρα τον αναγνωρίζουν ως δήμαρχο και τον στηρίζουν. Βέβαια αυτός δημόσια είπε ότι η αποφάσεις τις δικαιοσύνης είναι της εποχής της χούντας, αυτό δε τους πειράζει όλους τους θεσμικούς γιατί δεν μπορούν να του πουν κάτι μιας και όλοι στο βάθος του μυαλού τους θέλουν αργότερα ψήφους απο αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά κάνει και κάνει ότι γουστάρει ο δήμαρχος μας στη Ναουσα, για αυτό διώχνει απο την δουλειά και όποιον θέλει και θα βάλει δικά μας άτομα. Εμείς τον βγάλαμε δήμαρχο και αν σας αρέσει. Όπως είπε και μια φίλη καλά θα είναι να βγάλετε τον σκασμό. Και σταματήστε να λέτε να γίνει ο Αϊδίνης δήμαρχος, μια χαρά είναι ο εφοριακός, δεν μιλάει δεν λαλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μαρκοβιτης και η παράταξη του που τον στήριξε την δεύτερη Κυριακή τι λέει για όλα αυτά ;;;; Μήπως δε μιλάει για να κερδίσει πόντους και απο τις δυο άλλες παρατάξεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως ο Αντικαταστάτης του είναι μακράν ο καλύτερος για δήμαρχος, κάνει ότι του λέει ο κ.Κουτσογιαννης και δεν ακούγεται ούτε η φωνή του. Αν είχε μπει ο Γιατρος στην θέση του θα είχαμε προβλήματα γιατί εκείνος δεν είναι στην σκληρή ομάδα του δημάρχου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακούγεται ότι αν χάσει την θέση του τελικά ο δήμαρχος μας ο κ.Μαρκοβιτης θα ζητήσει εκλογές. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα ψηφίσουμε Μαρκοβιτη γιατί είναι ο κοντά στο δήμαρχο μας, αυτός δεν φεύγει απο τις εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ήταν σε άλλο δήμο όλα αυτά ο δήμαρχος απο ντροπή θα είχε παραιτηθεί απο μόνος του. Είναι δυνατόν να έχεις τιμωρηθεί γιατί έκανες ζημια στο δήμο σου και εσυ να θέλεις να είσαι δήμαρχος ;;;
    Είναι σε αργία και τους έχει γραμμένους όλους.
    Δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aυτό το τραγελαφικό σκηνικό της Νάουσας που παραπέμπει σε τσίρκο είναι θεσμική παρεκτροπή.Είναι παραποίηση αρχής. Πρεπει να παρέμβει ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης και ο εισαγγελέας.Μια προσφυγή-καταγγελία πολίτη αρκεί. Ο κ. Κουτσογιάννης πρέπει να αντιληφθεί πως ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία. Εχει τεθεί σε αργία ,δεν φέρει τον τιτλο και την ιδιότητα αρα δεν μπορεί να ασκεί καμιά δραστηριότητα που απορρέει από τη θέση Δημάρχου. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Κουτσογιαννης είναι δήμαρχος και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα. Ακόμα και αν τον παύσουν θα βγάλουμε τον Μαρκοβιτη και πάλι θα κάνει κουμάντο ο Κουτσογιαννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κανένας δεν αντιδρά όμως...ότι θέλει κάνει τάχα έβαλε αναπληρωτή δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη που σου το λέω αλλά δήμαρχος δεν είναι.....και όχι κουμάντο δεν μπορεί να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακούγεται ότι στην θέση του δημάρχου όταν τον παύσουν οριστικά μπορεί να μπει ο κ.Δάγκας απο την Ειρηνουπολη η κ.Βασιλειαδου απο τα Ανθεμια και αν μπει απο Ναουσα ο κ.Αϊδίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ