Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όχι ρε Πογέτ, δεν δικαιούσαι να πας στο Euro - Aργοκίνητο καράβι ο Μπακασέτας

Kataskopos speaking

Που πας ρε Πογιέτ μ' αυτήν την Εθνική Ελλάδος; Πέρνα αγόρι μου από το ταμείο ανεργίας, γιατί δεν κάνεις για προπονητής με το εθνόσημο. Για Αστέρας Τρίπολης καλός είσαι! 

Πήγες στην Τιφλίδα να παίξεις το ματς της δεκαετίας και δεν έκανες ούτε μια τελική στα 120 λεπτά. Μόνο ένα κόρνερ και μια κεφαλιά που πήγε στο δοκάρι. Δίκαια αποκλείστηκες... Με τέτοια εμφάνιση δεν δικαιούσαι να πας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Αυτή είναι η αλήθεια και μας πονάει όλους!

Φέρτε τον Γιοβόναβιτς χθες! Δεν γίνεται να παίζει σ' αυτην την ομάδα για 120 λεπτά αυτό το αργοκίνητο καράβι που λέγεται ο Μπακασέτας. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να στρίψει. Μου αρέσει που ο Αλαφούζος τον πληρώνει 1,500.000 ευρώ το χρόνο. Ούτε 300.000 συμβόλαιο δεν θα του έδινα. Τον είχε μέσα μήπως και σουτάρει με το αριστερό πόδι, γιατί μόνο αυτό έχει. Τίποτα άλλο. Και τον κράτησε μέχρι το τέλος για να βαρέσει το πέναλτι και αυτός το έχασε! 

Είναι δυνατόν να μην παίζει ο Τζόλης που στην Γερμανία κάνει παπάδες και έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη; Είναι λογικό να παίζει ακόμα μπάλα αυτός ο Μπουχαλάκης; Και να μένει εκτός ποιος; Ο παικαταράς ο Φουρτούνης! 

Ρε εσύ Πογιέτ, το ξαναλέω γιατί δεν μπορώ να το χωνέψω. Ούτε μια τελική; Πήγες στα πέναλτι για να παίξεις ρωσική ρουλέτα; Πήγαινε σπίτι σου τώρα, γιατί είσαι χέστης! Φοβήθηκες το ματς και το πήγες λάου-λάου. Μου έπαιζες όλο το ματς με δύο οκτάρια (Μπακασέτας και Μάνταλος) και άφηνες μόνο του τον Κουρμπέλη να τρέχει σαν τον σκύλο. Μηδέν δημιουργία, μηδέν φαντασία, μηδέν επιθετικό πλάνο. 

Κι αυτός ο Τσιμίκας... Α-πα-πα-πα-πα! Όλες οι σέντρες του πήγαιναν στην εξέδρα. Αυτός ο άνθρωπος παίζει στην Λίβερπουλ; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Θα μου πεις στον πάγκο ακόμα έχεις τον Τζαβέλα. Τι να λέμε; Πάλι, έκανε τα γνωστά καραγκιολίκια του και έφαγε κόκκινη κάρτα. Ε, δεν περιγράφω άλλο. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Καναπεδάρα λοιπόν και βλέπουμε Euro!

11 σχόλια:

  1. Ρε κατασκοπε,γιατί δε πας εσύ να γίνεις μαέστρος στον πάγκο;!που γράφεις εδώ χωρίς καν όνομα αλλά από θεωρία;επιστήμονας! Αυτούς έχουμε ,αυτούς θέλει αυτούς βάζει. Και στην τελική άλλαξε κανάλι και δες survivor ,σε αυτήν την χώρα όλοι είμαστε σωτήρες και φωστήρες και εσύ είσαι αστέρι στο να βγάζεις κακία αλλά πάντα;;;ανώνυμα! Καλάς λες στο τέλος,καναπεδαρα και πολύ σου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει δικιο ο κατασκοπος,ουτε μια ευκαιρια.Επισης μεγαλο λαθος που δεν εβαλε Χουλιαρακη,φορτουνη Κωνσταντελια.

      Διαγραφή
    2. Όταν έβαλε την 5αρα όμως ε;;θεός ο coach και σε λίγες μέρες σταύρωμα,με Γάλλους και Ολλανδούς γιατί δε βγήκατε να πείτε κάτι ; Όλα ρε τα ξέρετε και για όλα άποψη μα όλα ρε!

      Διαγραφή
    3. Ετσι ακριβως τον λαο το βλεπουμε παντου κριτικη αλλα απεξω απο τον χορο

      Διαγραφή
  2. ΕΣΥ ποιος είσαι έχεις όνομα γιατί μόνο ανώνυμος ο Μάνταλος δεν υπάρχει στην ΑΕΚ και είναι στην ομάδα 11καδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδανικος coatch για την εθνικη,ο Ματζιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις χαρές όλοι μαζί, στις λύπες διχόνοια. Δεν αλλάζει το DNA.
    Υ.Γ Γιατί δεν κάνεις αίτηση εσύ για προπονητής τώρα που θα φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάσκοπε, στα περισσότερα πού λές έχεις δίκιο. Θά ήσουν καί ο ΠΡΩΤΟΣ μάγκας όμως αν μας έλεγες τά μισά πριν τό ματς. Τότε όμως λίγοι μιλάνε καί μόνο ΕΝΑΣ αποφασίζει. Ο Προπονητής. Τούς χαιρετισμούς μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο λίγο καιρό ξαπισταινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος παίζουν δύο ομάδες,στα πέναλτυ ένας θα νικήσει,καταΚοπε γιατί σου δίνουν βήμα τσάτσος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος,αυτό το σύνολο δεν άξιζε να πάει πουθενά.αυτος έπαιζε για την ισοπαλία λες και θα προκρινοταν Μ αυτή.κριτικη και την γνώμη του έχει δικαίωμα να λέει ο καθένας...τώρα αν δεν είχε βάλει τον Μπάκα ,τα ίδια θα άκουγε.δεν πειράζει ωραίο το euro χωρίς να σε νοιάζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ