Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νυφικά κοσμήματα: Ποια ταιριάζουν με το νυφικό και το στυλ μου;

Είτε πρόκειται για κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, τα χρυσά κοσμήματα που θα φορέσετε την ημέρα του γάμου σας έχουν συμπληρωματικό, αλλά ουσιαστικό ρόλο. Είναι οι μικροί πρωταγωνιστές, που θα αναδείξουν το σύνολο σας κάνοντάς σας κυριολεκτικά απαστράπτουσα.

Κλείσατε την αίθουσα, κανονίσατε τα γεύματα, καλέσατε συγγενείς και φίλους, βρήκατε νυφικό, τι λείπει; Να επιμεληθείτε το σύνολο της εμφάνισής σας για τη μεγάλη μέρα. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο εκτός από τις μάσκες ομορφιάς, που θα σας κάνουν απαστράπτουσα.

Σωστά, καταλάβατε ότι ο λόγος γίνεται για τα χρυσά κοσμήματα. Αν κι εσείς απορείτε τι κοσμήματα να επιλέξω, ώστε να ταιριάζουν με τη μέρα και φυσικά το νυφικό, συνεχίστε να διαβάζετε.

Κάντε την αρχή από το νυφικό

Αν υπάρχει ένα σημείο εκκίνησης για να αποφασίσετε τι θα επιλέξετε, αυτό είναι το νυφικό σας. Τα χρυσά κοσμήματα που θα επιλέξετε θα πρέπει να το συμπληρώνουν. Για παράδειγμα θα είστε μοντέρνα ή ρομαντική νύφη, παραδοσιακή ή μποεμ; Αυτά τα ερωτήματα θα σας δώσουν μια πρώτη ιδέα.

Εκτός του στυλ όμως σημασία έχει και η εφαρμογή του νυφικού. Θα δένει στον λαιμό, όπως τα halter neck φορέματα, θα είναι strapless, με τιράντες ή ίσως με έναν ώμο;

Σμαράγδια και στον γάμο!

Αν τα σμαράγδια είναι ο αγαπημένος σας πολύτιμος λίθος, δεν υπάρχει λόγος να μην τα επιλέξετε και στον γάμο σας. Γενικά είναι μια καλή ιδέα να επιλέξετε για την ημέρα εκείνη, κάτι που φοράτε και στην καθημερινότητά σας. Αν θέλετε μια έξτρα δόση λάμψης μπορείτε να επιλέξετε κάποιο κόσμημα με τον αγαπημένο σας λίθο, που θα πλαισιώνετε από μικρότερα διαμάντια ή ζιρκόν.

Απλώς σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάστε, ότι τα μέταλλα που θα επιλέξετε θα πρέπει να ταιριάζουν. Αν επιλέξετε βραχιόλι από πλατίνα ή λευκόχρυσο, καλό είναι και τα υπόλοιπα κοσμήματα να είναι στο ίδιο στυλ.

Κινηθείτε με άξονα το δαχτυλίδι!

Μονόπετρο, δαχτυλίδι αρραβώνων ή απλώς Το δαχτυλίδι: όπως κι αν το λέτε, εκτός από το μέσον της πρότασης γάμου, μπορεί να αποτελέσει και τον κεντρικό άξονα για να ταιριάξετε τα κοσμήματά σας.

Επιλογή 1: Δημιουργήστε την απόλυτη αντίθεση!

Φανείτε δημιουργικές! Προτείνουμε με βάση το δαχτυλίδι και τα υπόλοιπα κοσμήματα να αποτελέσουν κάτι σαν προέκτασή του, ώστε να έχει συνοχή το στυλ σας.

Για παράδειγμα, αν το δαχτυλίδι αποτελείται από πλατίνα, μπορείτε επιλέξετε το ίδιο μέταλλο και στα σκουλαρίκια, αντί για κάποια από κίτρινο χρυσό. Αν δε σας ενδιαφέρει το μέταλλο, μπορείτε να επιλέξετε με βάση τους λίθους και την απόχρωσή τους.

Επιλογή 2: Επιλέξτε διαχρονικά... διαμάντια

Τα διαμάντια είναι μια διαχρονική επιλογή και η μέρα επιτρέπει κλασικές επιλογές. Έτσι λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ κοσμημάτων, ώστε το σύνολο να είναι ασορτί.

Ένα σετ από δαχτυλίδι, κολιέ και σκουλαρίκια από διαμάντια σε στρογγυλή κοπή είναι μια κλασική και κομψή επιλογή. Ωστόσο, αν θέλετε να δώσετε μια πιο μοντέρνα πινελια, μπορείτε να επιλέξετε statement κομμάτια. Σε αυτή την περίπτωση απλώς φροντίστε μέταλλα και λίθοι να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Επιλογή 3: Το νυφικό σας δείχνει τον δρόμο!

Όπως προείπαμε το νυφικό μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με το στυλ. Σε ένα μοντερνο με έντονα κοψίματα νυφικό, τα στρογγυλής κοπής κοσμήματα θα «ηρεμήσουν» τις εντάσεις, όπως ταιριάζει σε μια νύφη. Από την άλλη κοσμήματα σε έντονα γεωμετρικά σχήματα με γωνίες «ανεβάζουν» τους τόνους σε ένα ρομαντικό κατά τα άλλα στυλ.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το δέσιμο του νυφικού. Είναι στραπλες; Εννοείται, ότι μπορείτε άφοβα να επενδύσετε είτε σε ένα statement κολιέ ή σε κάτι πιο απλό. Δένει στον λαιμό; Τα σκουλαρίκια είναι εκείνα στα οποία θα δώσετε έμφαση. Έχει τιράντες; Τότε επιλέγετε άφοβα ό,τι σας αρέσει, απλώς έχετε υπόψη, ότι δεν ταιριάζουν ογκώδη σκουλαρίκια και ογκώδες κολιέ.

Βραχιόλια, ρολόγια και κοσμήματα για το χέρι

Αν και δεν το βλέπουμε συχνά, ένα λεπτεπίλεπτο βραχιόλι ριβιέρα είναι μια πολύ όμορφη και κομωή επιλογή για την ημέρα του γάμου. Το ίδιο θα μπορούσε να είναι και τα vintage μεταχειρισμένα ρολόγια, που αποτελούν οικογενειακό κειμήλιο. Ένα ρολόι – κόσμημα, που πιθανότατα φέρει και πολύτιμους λίθους πάνω του, θα έχει εκτός των άλλων και συναισθηματική αξία για εσάς.

Τέλος θυμηθείτε: Δεν υπάρχει πιο όμορφη νύφη, από τη... φυσική νύφη! Οτιδήποτε μοιάζει ξένο με εσάς και το στυλ σας, θα «κλέψει» την παράσταση από εσάς, την πρωταγωνίστρια της ημέρας. Επομένως επιλέξτε κάτι, που να σας εκφράζει, ώστε να σας αναδείξει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ