Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αμέσως μετά την Εθνική, φύγαμε όλοι «Στο… Μαντρί»! – Μουρτζίλας και Τζαφερόπουλος δίνουν απαντήσεις!

Σπουδαία ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά το «Μαντρί» κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον στην Ημαθία σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου, στις οθόνες του sportsfan.gr και του veriotis.gr με καλεσμένους… «φωτιά»!

Αμέσως μετά την τεράστια μάχη της Εθνικής με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024, συντονιζόμαστε «Στο… Μαντρί» του SportsFan, με επικαιρότητα που… καίει.

Στη διαδικτυακή μας παρέα θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Στέργιος Μουρτζίλας, δίνοντας απαντήσεις σε ζητήματα που ταλανίζουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου στον Νομό μας.

Λίγο αργότερα, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε από κοντά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Μιχάλη Τζαφερόπουλο. Με φυσική παρουσία στο στούντιο του “Μαντριού”, ο κ. Τζαφερόπουλος θα μιλήσει για όλους και όλα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο γηπεδικό ζήτημα που ταλανίζει το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Το Μαντρί είναι εδώ ενωμένο δυνατό! 21:00-23:00 στις οθόνες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ