Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φοβερός ο Ζαραλίκος! Καταχειροκροτήθηκε από τους Βεροιώτες

Sold out για τον ανεπανάληπτο 
stand up comedian
Με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ και την διαχρονική αμεσότητα που τον διακρίνει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εμφανίστηκε στο κοινό της Βέροιας και δίκαια απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα. 

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής επετείου, ο διάσημος stand up comedy για περίπου δύο ώρες, παρουσίασε στην σκηνή του «ΣΤΑΡ» την παράσταση: «Γιατί; Οι άλλοι είναι καλύτεροι;»

Μια παράσταση σε διαφορετικό ρυθμό από τα βίντεο με τα οποία μας έχει συνηθίσει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, στην οποία αναφέρθηκε σε πολλά σύγχρονα προβλήματα της χώρας. 

Μίλησε για θέματα όπως το πώς ανατρέφει κανείς σήμερα ένα παιδί στη χώρα, μιας και πρόσφατα έγινε και ο ίδιος πατέρας, μέχρι τα κύρια χαρακτηριστικά που ο ίδιος βλέπει στην κοινωνία μας.


«Γιατί η άλλοι είναι καλύτεροι;» λέει ο καθένας μας και και με τη φράση αυτή ως άλλοθι αποδιοργανώνουμε την καθημερινότητά μας και αποσαρθρώνουμε τη χώρα. 

Έτσι ονόμασε και την παράστασή του, μια φράση που θα ήταν καλύτερα να μην έλεγε κανείς μας. Και το δεύτερο χαρακτηριστικό που διέκρινε είναι ότι όλα στη χώρα είναι ένας «χυλός» οπου χάνει κανείς το μέτρο και δυσλειτουργούμε ως κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ