Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με χορό, φαγητό και καρναβαλική διάθεση το γλέντησαν στη Ραχιά

Καθαρά Δευτέρα ανεβαίνουμε για Κούλουμα με μουσική, δωρεάν φασολάδα, λαγάνα, χαλβά, τραχανά και κρασί!

Τα καρναβαλικά της και την καλύτερή της διάθεση φόρεσε χθες η Ραχιά, για να υποδεχθεί τον κόσμο για την μεγάλη διήμερη γιορτή της 17ης Αποκριάς, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Όμιλο Ράχης «Μέγα Αλέξανδρο».


Το απόγευμα της Κυριακής 17/3, έγινε το κάψιμο των κέδρων και ακολούθησε γλέντι πίσω από την Πλατεία Ηρώου, με ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα, πολύ χορό και άφθονα ψητά και ποτό για όλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Λεωνίδας Ακριβόπουλος κ.α.




Το διήμερο της Αποκριάς στη Ραχιά ολοκληρώνεται σήμερα Καθαρά Δευτέρα, όπου θα εορταστούν τα Κούλουμα από τις 11 το πρωί, με παραδοσιακή μουσική και δωρεάν φασολάδα, λαγάνα, χαλβά, τραχανά και κρασί.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ