Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας στην πλατεία Δημαρχείου για τη Δημόσια Υγεία


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα απογευματινά χειρουργεία προγραμματίζει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ημαθίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου και ώρα 18:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

Η κυβέρνηση της ΝΔ με την εφαρμογή των απογευματινών χειρουργείων επί πληρωμή ανατρέπει τη θεμελιώδη αρχή σύστασης του Ε.Σ.Υ. που είναι η δωρεάν περίθαλψη με ισότιμη πρόσβαση. Αντί να αυξήσουν τη χρηματοδότηση μετακυλύουν το κόστος λειτουργίας του ΕΣΥ στους ασθενείς.

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ημαθίας μπροστά και σε αυτές τις αρνητικές εξελίξεις αποφάσισε τη διοργάνωση κινητοποίησης για τη Δημόσια Υγεία την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους εργαζομένους στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και όλους τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Παλεύουμε, αγωνιζόμαστε για επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση του Ε.Σ.Υ.

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Ε.Σ.Υ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 21 ΜΑΡΤΗ - ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ - 6:30 μ.μ.

3 σχόλια:

  1. Ελλαδα 2.0

    Δωρεάν υγεία.
    Δωρεάν παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μητσοτακης μπροστα στους συνδικα-ληστες γλυφτες βολεψακηδες ειναι ψυχουλα, αγιος ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσος να του κάνουμε ανδριάντα στην πλατεία Δημαρχείου..... Συμφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ