Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

4 ολοκαίνουρια τροχήλατα καρότσια νοσηλείας στο Νοσοκομείο Νάουσας

Δωρεά από τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου
Τέσσερα νέα τροχήλατα καρότσια νοσηλείας αξίας 7000€ κατέφθασαν

στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας. Ο εξοπλισμός είναι μια προσφορά από τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου, τον οποίο έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια η διοίκηση.

Αναλυτικά αναφέρει: 

«Ευχαριστούμε το σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου για την νέα δωρεά στο Νοσοκομείο Νάουσας προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της μονάδας. Συγκεκριμένα παραλάβαμε τέσσερα Τροχήλατα καρότσια νοσηλείας, εξ΄ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, κατάλληλο για πλύση και απολύμανση. Συνολικής αξίας 7000€

Η προμήθεια των τροχήλατων καροτσιών είναι πολύ σημαντική καθώς βοηθούν στην ορθή διαχείριση και κατηγοριοποίηση των υγειονομικών αποβλήτων της Υγ. Μονάδας Νάουσας (σύμφωνα με την νομοθεσία).

O διαχωρισμός των στερεών αποβλήτων αστικού τύπου από  Επικίνδυνα απόβλητα αμιγώς μολυσματικά (Ε.Α.Α.Μ), με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος μέσω  της ορθής  συλλογής, αποκομιδής και τελικής διαχείρισης  των προαναφερόμενων αποβλήτων,  συμβάλλουν στην μείωση και πρόληψη των ενδοσοκομειακών λοιμώξεων, στην προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Η ευαισθησία, η κοινωνική προσφορά και η συνολική παρουσία των μελών του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, καθιστά τον Σύλλογο σύμμαχο και αρωγό στο δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά το Νοσοκομείο στον χώρο της Υγείας».


1 σχόλιο:

  1. Αυτά έφτασαν λόγω δωρεάς,τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ προσλάβουν να δούμε αν θα φτάσουν και αν φτάσουν αν θα μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ