Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκινητικό! Tα μαγαζιά της «Βέρροιας», όταν η πόλη είχε 15.000 πληθυσμό

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!

Μια σειρά από εμπορικά καταστήματα της Βέροιας, όταν η πόλη είχε 15.000 πληθυσμό ανέβηκε στην σελίδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας». 

Οι εικόνες ταξίδεψαν μέσω των social media και μας έφεραν στο μυαλό το ένδοξο παρελθόν της όμορφης πόλης μας. Ονομασίες μαγαζιών που υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αφού αρκετά παιδιά και εγγόνια συνέχισαν τις επιχειρήσεις των προγόνων τους. 

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις και να θυμάσαι καταστήματα που ήταν ανοιχτά για πάνω από 30 και 40 χρόνια στο κέντρο της Βέροιας! Nα σημειωθεί πως μιλάμε για την περίοδο που ήταν δήμαρχος Βέροιας ο κ. Πρωτοψάλτου.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και ονόματα δικηγόρων, οδοντίατρων, κλητήρων, ιατρών, φωτογράφων κ.α.





3 σχόλια:

  1. αντε να πεις αυτον με τα ρεβανι οτι ηταν παντοπωλης παλια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς σφύζει από κίνηση και ζωή η οδός Κεντρικής και σήμερα, ειδικά στο ύψος της Π. Μητρόπολης! Ας φροντίσουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι και κυρίως ο Δ.Β. να καθαρίσει το ερείπιο λίγο πιο πάνω από την Π. Μητρόπολη και να αναβαθμίσει αισθητικά την περιοχή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυχαίνει να ξέρω την οικογένεια οκ.Ναι ήταν παντοπωλείο η οικογένεια.Και;Κατάφεραν να κάνουν μια επιχείρηση γνωστή σε όλη την Ελλάδα και να δώσουν ένα δυνατό όνομα στην πόλη της Βέροιας καθότι τα πούλμαν με τουρίστες που σταματάνε στην Βέροια περνάνε μια βόλτα από εκεί.Γιατί τόσο μίσος;Ας κοιτάξετε τι καταφέρατε ο ίδιος στην ζωή σας όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και αφήστε τους άλλους ως κοντομυαλος που είστε σκέπτεστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ