Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει για 4 έδρες η ΝΔ στην Ημαθία; Εν αναμονή του δικαστηρίου

Δεν πρόλαβε να χαρεί την βουλευτική ιδιότητά του ο Βασίλης Κοτίδης και η έδρα του «απειλείται» να χαθεί, εφόσον η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφασίσει να αλλάξει την κατανομή των εδρών σε Ημαθία και Πέλλα. 

Η Στέλλα Αραμπατζή, η οποία είχε πάρει την 4η θέση στις εθνικές εκλογές πίσω από Βεσυρόπουλο, Μπαρτζώκα και Τσαβδαρίδη, κατέθεσε ένσταση με την εκδίκαση να έχει οριστεί για την Τετάρτη 27 Μαρτίου. 

Μια απόφαση υπέρ της πολιτεύτριας της ΝΔ, θα φέρει τα πάνω-κάτω στην Ημαθία, καθώς το κυβερνών κόμμα θα διαθέτει την απόλυτη κυριαρχία των 4 εδρών, ενώ η αντιπολίτευση θα μείνει ουσιαστικά χωρίς εκπροσώπηση. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε την μικροβιολόγο από τη Νάουσα να έχει εντείνει τις επαφές της σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, να συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να περιμένει τα ευχάριστα νέα από την δικαιοσύνη. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Κοτίδης κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» και αναμένει την τελική απόφαση των δικαστών. 

Μεγάλη αγωνία και για τους δύο...

14 σχόλια:

  1. επιτέλους και η Νάουσα να αποκτήσει τηην δική της βουλευτρια. φτανει πια με τη Βέροια που τα θέλει όλα δικά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια Βέροια βρε, ο ένας από Γιδά, ο άλλος από Μελίκη, μόνο ο Τσαβδαρίδης από Βέροια

      Διαγραφή
  2. Για να πάρει από εδώ πρέπει να την χάσει την έδρα στην Πέλλα. Άρα θα γινει και εκεί ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν γίνει αυτό θα έχουμε μαζικές αυτοκτονίες κύριων στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Η καημένη η Σ. θα κάνει το παν για να μην βγει η Αραπατζη.

      Διαγραφή
  4. Κομπλεξικοι ναουσαιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι αδήριτη ανάγκη η εκλογή της κ.Στεργιανης Αραμπατζή στην Ελληνική Βουλη ώστε να εκπροσωπηθεί το κυβερνων κόμμα απο 4 βουλευτές Ημαθίας που είναι και το σωστό στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία μας.
    Είναι κρίμα ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, να μείνουν χωρίς εκπροσώπηση.

    Αν ήταν πενταεδρικη η Ημαθία και πέμπτο βουλευτή η Ν.Δ. να έβγαζε ,γιατί οχι ?

    Αν με το καλό βγει βουλευτρια η κ. Αραμπατζη θα έχει πρόσωπο η Ν.Δ. στον Νομό Ημαθίας ,γιατι θα έχει έναν βουλευτή που δε ψήφισε τον Γαμο και την κατ επέκταση τεκνοθεσια ομοφυλοφίλων ζευγαριών.

    Να είμαστε λογικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη, αλλά δεν ψήφισε γιατί δεν ήταν βουλευτής της ΝΔ,για κανένα άλλο λόγο! Ειδάλλως θα είχαμε 176 ψήφους περί ομοφυλοφιλίας.

      Διαγραφή
    2. Ολοι οι δημοκρατες που "σεβονται" την Δημοκρατια του 41 % η αλλοιως του 20% του συνολου της χωρας..γιατι καποιοι δεν ψηφιζουν αλλα ξερουν μονο να απαιτουν...πρεπει να ντρεπονται για την μανια της γαλαζιας "αυτοκρατοριας"....

      Διαγραφή
    3. oles i edres sthn hmathia na pane sthn ελληνικη λυση!!!!!!
      basta

      Διαγραφή
  6. Αλοιμονο μας ...αλλο ενα πιονι στην σκακιερα της υποταγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι ότι από το 41% των ψηφοφόρων του Κούλη μόνο ένα 2 με 3% είναι οι οφελημενοι,οι υπόλοιποι θύματα μεγάλα ,και χωρίς να μπορούν να εκτονωθούν,μόνο παχιά λόγια και σε 3,5 χρόνια πάλι στρατιώτες με χαρά ημέρας( ημέρα εκλογών) μετά πάλι τα κεφάλια μέσα.

      Διαγραφή
  7. Ποιος έφτιαξε εκλογικό σύστημα όπου με 39,18% στην Ημαθία να βγάζεις το 100% των εδρών; Και για ποιο λόγο το έφτιαξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ