Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι αγρότες δεν πίστευαν στα μάτια τους - Αστυνομικός έβγαλε την εξάρτησή του, για να καθαρίσει το μπλόκο!

Τέτοιοι ένστολοι κοσμούν την ΕΛ.ΑΣ. και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προέβη ένας αστυνομικός από τη Βέροια. Ακόμα και οι ίδιοι οι αγρότες που βρισκόντουσαν στο μπλόκο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν με τα μάτια τους!


Σύμφωνα με πληροφορίες του  veriotis.gr, πριν από λίγες ημέρες, η Διμοιρία Υποστήριξης Ημαθίας διατάχθηκε να μεταβεί στην Θεσσαλία, προκειμένου να ενισχύσει το έργο των αστυνομικών υπηρεσιών στις κινητοποιήσεις των αγροτών. 

Μετά από πολύωρη υπηρεσία, τα μέτρα τάξης ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με τους αστυνομικούς να ετοιμάζονται προς αποχώρηση. Η συγκεκριμένη Διμοιρία έπρεπε να επιστρέψει και πάλι στη Βέροια, διανύοντας ένα ταξίδι τριών ωρών.


Μετά το τέλος της βάρδιας και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το λεωφορείο, ο Αρχιφύλακας Κωνσταντίνος Βιαστικόπουλος, έβγαλε την εξάρτησή του και πρόσφερε εθελοντικά τη βοήθεια του στους τοπικούς αγρότες για το καθαρισμό του χώρου συγκέντρωσης. Πήρε δύο μεγάλες σακούλες, φόρεσε γάντια και άρχισε να μαζεύει τα σκουπίδια από τον δρόμο.

Τι κι αν βρισκόταν για αρκετές ώρες μάχιμος στο μπλόκο της Καρδίτσας, φορώντας πλήρη εξοπλισμό (ασπίδα, κράνος, επικαλαμίδες, αλεξίσφαιρο κ.α.), εκείνος είχε ως κύριο μέλημα να καθαρίσει τον χώρο και όχι το πότε θα σχολάσει. Πραγματικά, τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας!

25 σχόλια:

  1. Μπραβο του! Μάλλον προέρχεται από αγροτικη οικογενεια και ξερει τι θα πει φτωχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον γιατί φωνάζεις; Σε καταλαβαίνουμε και με πεζά γράμματα. Τι μαγκιά που την είδες ρε μπρο;

      Διαγραφή
  3. Παιχνίδια εντυπωσιασμου, σιγα τι έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τι έκανε; Κάτι που εσύ δεν έκανες ποτέ σου, ούτε πρόκειται να κάνεις. Απολίτιστο γίδι

      Διαγραφή
    2. ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 4.26...
      Παιχνίδια εντυπωσιασμου, σιγα τι έκανε;
      ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ...
      Πραγματικά, τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας!
      ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΟΥΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
    3. Ασε μας ρε ισαποστάκια που βγηκε και εσυ να μας πεις την παπαρια σου, αυτες οι ισες αποστασεις μας καταντησαν ελλαδισταν.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος 4,26 όντως δε θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι γιατί οι αγρότες βρωμιζουν,οι αστυνομικοί καθαρίζουν για εντυπωσιασμό ή μη,αλλά η κακία που έχεις μέσα σου και προσπαθείς να εντυπωσιάσεις εσύ με το λόγο σου όντως ,έχεις δίκιο,δε θα γίνεις ποτέ άνθρωπος. Σκέψου τι θα γινόταν ο κόσμος σου αν δεν είχες αγρότη και αστυνόμο και μετά βγάλε την εξυπνάδα σου πάλι,οπότε μάλλον άλλος βρωμιζει με κακία και εντυπωσιάζει ανούσια,μάντεψε εσύ ποιος είναι.

      Διαγραφή
    5. Παιδιά εσείς τι τάξη πάτε;

      Διαγραφή
  4. Παρακαλώ, μην βάζετε ιδέες στον Χρυσοχοΐδη γιατι βλέπω τις διμοιρίες μετά την ολοκλήρωση της βάρδιας να καθαρίζουν τους χώρους που ήταν παρατεταγμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά να τα βλέπουν οι αγροτοπατέρες και τα τσιράκια τους που έχουν βρωμίσει όλη την Ελλάδα και αδιαφορούν εντελώς για την καθαριότητα και την ευταξία του χώρου όπου μπεκροπίνουν και χαζολογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λετε τωρα οι αστυνομικοι να ζητησουν και επιδομα καθαριοτητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε να έρθουν και τα παιδιά να φτιάξουν κανένα παγκάκι παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον άνθρωπο αυτόν που πάνω από όλα είναι άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νομιζω πως πρεπει να βραβευτει απο τον δημο βεροιας μην σου πω απο τον προεδρο της δημοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγροτες βρωμιαρηδες μια ζωη… ακομα και στα μπαρ με τις λασπες πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα κάποιος αγρότης πρέπει να σου "όργωσε" το χωράφι όταν εσύ δούλευες ή εισουν στις κοινωνικές σου εκδηλώσεις και μάλλον πρέπει να στο "όργωσε" βρώμικα εξού και οι λάσπες, παλιόπαιδα τελικά είναι,σε καταλαβαίνω..

      Διαγραφή
  11. Κίνηση που τον τιμά ως άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν σε πλακώσει με το γκλοπ χωρίς λόγο εκεί να δεις ποσο τιμάει τον άνθρωπο

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια στον αστυνομικό. Πολλοί συμπολίτες μας τα Σαββατοκύριακα μαζεύουν εθελοντικά σκουπίδια και προσπαθούν για το καλό όλων μας. Αυτή την Κυριακή έχουν ραντεβού στις 11 το πρωί στη γέφυρα στο παζάρι να καθαρίσουν τον Τριπόταμο, που κάποιοι ασυνείδητοι τον έχουν κάνει σκουπιδότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μηπως βαρεθηκε να καθεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αστυνομικός ήταν υπηρεσία καθαριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ