Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα παρ' ολίγον τραγωδία στην Ημαθία - Το τρένο πέρασε με ανοιχτές μπάρες!

Τελευταία στιγμή πάτησαν φρένο οι οδηγοί, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και δημόσια

Μετά το απίστευτο περιστατικό πριν από 4 ημέρες στην Αλεξάνδρεια, όταν ένα τρένο πέρασε με ανεβασμένες τις μπάρες και για λίγο δεν τράκαρε με νταλίκα (δείτε εδώ), ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να προστεθεί στους ισχυρισμούς πως στον Ο.Σ.Ε. υπάρχουν πολλά και σοβαρά ζητήματα. 

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου και ώρα 5:00 μ.μ., στην διάβαση του Λουτρού, το τρένο πέρασε και πάλι με σηκωμενες τις μπάρες! Δύο αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την στιγμή από το σημείο σταμάτησαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, με τους οδηγούς να διαμαρτύρονται έντονα και να το εκφράζουν ακόμα και δημόσια στα socia media. 

Τι κι αν συμπληρώνεται ένας ολόκληρος χρόνος από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει σ' αυτήν την χώρα. 

31 σχόλια:

  1. ΟΣΕ ΤΡΕΝΟΣΕ- κυβέρνηση ΝΔ συγκάλυψη δολοφόνων και συνεχίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είναι σηκωμένες οι μπάρες,δεν σημαίνει πως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είναι απαραίτητο να ελέγξει,αν διέρχεται τραίνο.Επειδή δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση,δε σημαίνει πως ο σταθμάρχης αδυνατεί να οδηγήσει τα τραίνα σε διαφορετική γραμμή για να μην συγκρουστούν όταν κινούνται σε αντίθεση κατεύθυνση.

      Διαγραφή
    2. 4:14 , σωστό αυτό που λες, αλλά αν κινούνταν οι χωρίς αντίπαλο ιθύνοντες με την ταχύτητα της συγκάλυψης και στο θέμα της ασφάλειας του ΟΣΕ τότε οι μπάρες θα κλείνανε να είσαι σίγουρος.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εσυ το ψήφισες; Τσίπρα κασελακη Γεροβασίλη αχτσιογλου; Τι πες μας;

      Διαγραφή
    2. Για τον 8:10 δεν ξέρω τι ψήφισε 12:00

      Διαγραφή
    3. Για τον 8:10, δεν ξέρω τι ψήφισε ο 12:00,αλλά ξέρω τι ψήφισες εσύ και ξέρω επίσης για το πρόβλημα άνοιας που αντιμετωπίζεις,καθώς και το ψυχολογικό θέμα του προβλήματος σου που σου βγαίνει σε επιθετικότητα .

      Διαγραφή
  3. Αντε και οι μπαρες δε κατεβαινουν...οι οδηγοι δε μπορουν να σταματησουν 1 λεπτο να τσεκαρουν αν εχει τρενο;δε παει και με χιλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλαμμένος είσαι φιλαράκι μου;;;;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν κατάλαβες το θέμα,σίγουρα έλεγξαν οι οδηγοί την διάβαση,αλλά τα Τέμπη είναι πολύ πολύ πρόσφατα,και εκτός της συγκάλυψης ,οι χωρίς αντίπαλο κυβερνώντες,δεν κάνουν τίποτε,και έτσι οδηγούμαστε μαθηματικά στα επόμενα Τέμπη,μακάρι τότε να μην είναι το παιδί σου μέσα.

      Διαγραφή
    3. Μαλλον εσυ εισαι που θα περασεις φουριοζος χωρις να τσεκαρεις πρωτα αν ερχεται τρενο.ανεξαρτητως αν ειναι κατεβασμενες οι μπαρες ή οχι

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ποσο ευκολα δινεται συγχωροχαρτι....ετσι εξηγειται γιατι το κρατος αυτο παει ολοταχως πισω

      Διαγραφή
  4. Εξαλλου κορναρει...μη τα ριχνουμε ολα στους αλλους...ανοιχτε λιγο τα αυτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα,με κόρνες και ανοιχτά αυτιά, ξεπερνας ακόμη και το περιορισμένο IQ σου,προς τα κάτω.

      Διαγραφή
    2. Φιλαρακι αδικαιολογητοι ειναι οσοι περνουν τη διαβαση χωρις την υποτυπωδη προσοχη.

      Διαγραφή
    3. Μα δεν μιλάμε για αυτούς που περνούν την διάβαση χωρίς προσοχή,έχεις απόλυτο δίκαιο ,αλλά για τις μπάρες που δεν λειτουργούν φιλαρακι,και τα Τέμπη είναι πολύ πρόσφατα.

      Διαγραφή
  5. Τώρα δεν μπορούν να ασχοληθεί κανείς με αυτό!! Έχουν εκλογές στον ψυριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο 4,5 χρόνια δεν έκανε τίποτε ο τσιριζα,έκτοτε υπάρχει ακυβερνησία ή κυβέρνηση των προβάτων,ποιος μπε να ασχοληθεί;

      Διαγραφή
    2. "Αντιλογε" ειναι κοινη λογικη να ελεγξεις αν ερχεται τρενο πριν περασεις τη διαβαση.αρα εσυ στερεισαι αυτης.μονο τα ζωα περνανε χωρις προσοχη....γιατι ειναι ζωα.

      Διαγραφή
    3. 11:44 έχεις δίκαιο το να ελέγξεις την αφύλακτη διαβαση,αλλά μάλλον δεν κατάλαβες ότι η διάβαση είχε μπάρες που δεν κατεβηκαν, ωστόσο δεν σε αποκάλεσα προβατάκι εσύ γιατί παρεξηγηθηκες,τόσο φιλοζωος είσαι ή ψηφοφόρος του τσοπάνη, η κοινή λογική το λέει.

      Διαγραφή
    4. ειναι αυτονοητο να συντηρειται το δικτυο και ολος ο εξοπλισμος και σταματηστε αναλογα με τι ψηφιζεται να δινεται συγχωροχαρτια

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΣΤΑ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΙΔ/ΜΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως σκεφτονται.ζουν αναμεσα μας

      Διαγραφή
    2. Αν οι μπάρες είναι κατεβασμένες ,το εγώ σου θα πάει στο λαμαριναδικο,και μετά συνεργείο,και εκεί το εγω σου δεν θα παίξει κορώνα γράμματα την αμοιβή τους,όπως εσύ παίζεις την ζωή σου ,και μάλλον θα σε τσούξει.

      Διαγραφή
  7. Φυσικα πρεπε να ελέγξει ο οδηγός του αυτοκινητου πριν περασει τις γραμμες του τραινου
    ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΝΩ ΠΕΡΝΑ ΤΡΑΙΝΟ;;
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος δεν θέλει να ελέγχει αυτές τις διαβάσεις ΠΑΝΤΑ με οποιαδήποτε κυβέρνηση που η σήμανση τους και οι μπάρες έχουν διαρκώς προβλήματα εδώ και τριάντα χρόνια που τις έχω περάσει άπειρες φορές μπορεί να "μαλώσει" ....με το τραίνο να δούμε ποιος θα βγει από πάνω!!!Αυτοί πάντως που το δοκίμασαν δεν βρίσκονται ανάμεσα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν είναι ελέγχω,δεν ελέγχω,ούτε τις τόσες κυβερνήσεις που περάσανε και οι μπάρες είχαν προβλήματα, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ, και τα Τέμπη πρόσφατα,μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε δεν είμαστε στον Αυτιά.

      Διαγραφή
  9. Δε νομιζω οτι καποιος εδω μεσα δινει συγχωροχαρτι.Πολλοι ομως ψαχνονται για κηδειοχαρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακώς το νομίζεις,αλλά επιμένοντας στην αλήθεια,λιγοστεύουν οι πιθανότητες να βρεθούμε μπροστά σε κηδειοχαρτια.

      Διαγραφή
    2. Για να λιγοστεψουν οι πιθανοτητες πρεπει και οι ιδιοι μας να μη βοηθαμε στο να τυπωθει το κηδειοχαρτι μας

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ