Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμπανάκι κινδύνου» στο ΔΑΚ του Μακροχωρίου - Να ανοίξει η πόρτα για τα λεωφορεία

Δεν χωράει λεωφορείο από την πύλη του ΔΑΚ Βικέλας και δυστυχώς η παρακείμενη είσοδος που επί χρόνια εξυπηρετούσε τα μεγάλα οχήματα παραμένει κλειδωμένη.

Το αποτέλεσμα είναι τα λεωφορεία να μην μπορούν να εισέλθουν στο μεγάλο πάρκινγκ του δημοτικού γυμναστηρίου και να σταθμεύουν έξω στο δρόμο!

Η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς ενόψει άνοιξης το ΔΑΚ αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για σχολικές εκδρομές.

Δείτε φωτογραφίες στο sportsfan.gr

7 σχόλια:

  1. Γατονια αυτοί που σχεδιάσανε το parking και την εισοδο του,που να φανταστούν οτι οι ομάδες που θα παίζουν στο ΕΑΚ θα ερχοντε με λεωφορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανίκανοι τοπικοί άρχοντες δεν το βλέπουν το πρόβλημα?μόνο το μισθό τους να παίρνουν και όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέτοιες κατασκευές από μπετόν στην είσοδο των δημοσίων κτιρίων (οι οποίες είναι περιττές και δημιουργούν μόνο προβλήματα) γίνονται για να κερδίζουν οι εργολάβοι από τα κυβικά μπετόν και την εύκολη κατασκευή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι, Μόνο το μισθό τους να παίρνουν και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να γκρεμιστεί ακριβώς δίπλα το κάγκελο και να γίνει είσοδος και για τα λεωφορεία.Δεν χρειάζεται να γκρεμιστεί απλά να γίνει μια ακόμα δίπλα είσοδος. Φυσικά εσείς θα το καταστρέψετε όλο,για να πάρει κάποιος λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χτίστηκε σήμερα ούτε χθες! Αναγέρθηκε πριν από πολλά χρόνια, όπως και άλλα δημόσια και κρατικά κτίρια, όπως στρατόπεδα, νοσοκομεία, γήπεδα και άλλα που έχουν παρόμοιες εισόδους!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μπαινουν τα πουλμαν τοτες δε θα εχουμε παρκιγκ για εμας τους αθλητες,εκτος και αν υπαρχουν διακεκριμενες θεσεις για τα πουλμαν και οι υπολοιπες για τους αθλητες του στιβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ