Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοπή βασιλόπιτας με πολλές ευχές για το 2024 από τη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ

Την περασμένη Κυριακή, μέσα σε άριστο οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της  Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ) ΙΑΣΙΣ στις φιλόξενες "Φλαμουριές".

Εκ μέρους της διοίκησης, ο ιατρός κ.Κολβατζής Κυριαζής, ευχαρίστησε το επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "τρία χρόνια από την ίδρυσή της, η ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ, η μεγαλύτερη μονάδα του Νομού, έχει να επιδείξει μόνο εύσημα και θετικά σχόλια από τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Είναι αποτέλεσμα της μεγάλης και διαρκούς προσπάθειας του ιατρικού προσωπικού υπό τη διεύθυνση του νεφρολόγου κ. Σπυρόπουλου Πέτρου, του αξιόμαχου και έμπειρου νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ανθρώπινο πρόσωπο". 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα το ιατρικό προσωπικό της ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ ενισχύθηκε με την πρόσληψη της έμπειρης και επιστημονικά άρτιας μόνιμης νεφρολόγου ιατρού, της κ. Κοκκόνη Μαρίας από την Νάουσα, συζύγου του κ. Αηδίνη Ανδρέα καρδιολόγου και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Το γεγονός δε, της καλής συνεργασίας και προσωπικής εκτίμησης με τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του ΑΧΕΠΑ και του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, θωρακίζει περαιτέρω την υγεία των αιμοκαθαιρομένων της Μονάδας και τους δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και εξυπηρέτησης.

Η ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ συνεχίζει δυναμικά και τη νέα χρονιά, με τις άριστες υποδομές που διαθέτει, με πάθος και ζήλο για τον συνάνθρωπο, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προοπτικές για τη δυναμική εξέλιξη της Μονάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ