Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας! 5 φίλοι αντικατέστησαν το πιο όμορφο παγκάκι της Βέροιας!


Με μια ευχάριστη είδηση ξεκίνησε η εβδομάδα στο veriotis.gr, με αντίκτυπο φυσικά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Είναι από αυτά τα «μικρά» που όμως δίνουν μια αχτίδα φωτός και ελπίδας μέσα στη σωρεία δυσάρεστων ειδήσεων που μας κατακλύζουν καθημερινά.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο veriotis.gr δημοσίευσε το βίντεο δύο φίλων που επισκεπτόμενοι το πιο όμορφο παγκάκι της Βέροιας, κάτω από την Μονή Καλλίπετρας, το βρήκαν δυστυχώς κατεστραμμένο (δείτε εδώ σχετικά).


Αμέσως, μια παρέα φίλων από την Βέροια, κινητοποιήθηκαν και αντικατέστησαν το κατεστραμμένο παγκάκι, κατασκευάζοντας και τοποθετώντας ένα καινούριο και μας έστειλαν τις σχετικές φωτογραφίες.


Ο Παύλος, ο Αντώνης, ο Τόλης, ο Νίκος και ο Ντάνιελ
πήγαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στο σημείο και με δικά τους μέσα, υλικά και εργασία, αποκατέστησαν το πιο όμορφο, το πιο... ινσταγκραμικό παγκάκι της Βέροιας, με την θέα που σου κόβει την ανάσα. Και όχι μόνο αντικατέστησαν το παγκάκι αλλά καθάρισαν το μέρος από κάθε λογής σκουπίδια που άφησαν... οι προηγούμενοι.


Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο παγκάκι, που κάποιοι ανεγκέφαλοι κατέστρεψαν, είχε τοποθετηθεί το 2018 με πρωτοβουλία του Παύλου.

Να πούμε ένα «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» στην παρέα αυτή, που με περίσσιο μεράκι και αγάπη και αφιερώνοντας αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, προχώρησαν σε μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον και μια καλύτερη κοινωνία.






43 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ...ΙΣΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΤΙΚ ΤΟΚ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ Κ@Λ@ΜΑΓΚΕΣ...

      Διαγραφή
  2. Δεν σαα ξέρω αλλά μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά ευτυχώς υπάρχει ακόμα ελπίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στα παλικάρια , φίλοι μου σεβασμός προς την φύση .....Τεό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στα παιδιά. Να είναι πάντα γεροί και να κάνουν στη ζωή τους παρόμοιες πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο !!! Ας σεβαστούμε τον κοπο κ την προσφορα τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στα 5 παιδιά και, Φτού στους άλλους τους Βάνδαλους, Φτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο σας παιδιά Άξιοι Φιλιά από Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια...τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι είχαμε και έχουμε τις ευκαιρίες μας να δώσουμε κάτι για αυτό τον τόπο αλλά από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα!!! 1000 μπράβο σε αυτά τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο μάγκες ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σπάνια βρεθούν παλικάρια σάν αυτά, Μπράβο σάς Λεβέντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο στα παιδιά! Αντι να είναι στην καφετερια (όπως θα έκαναν πολλοί στην ηλικία τους)με αυτο το κρύο ανέβηκαν εκεί για να δημιουργήσουν!!!! πολλά μπράβο, θα πρότεινα και την κατασκευή περίφραξης για να έχουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν και οικογένειες με μικρά παιδιά δίχως να έχουν τον φόβο.Και πάλι Συγχαρητήρια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αξία της πράξης των παιδιών αυτών είναι ανεκτίμητη, μπράβο στους γονείς που μεγαλώνουν τέτοια παιδιά! Μπράβο και στον Βεροιώτη που αναδεικνύει τέτοια θέματα.
    Χρήστος Λουκέρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το παγκάκι είναι σε επικίνδυνο σημείο. Θα έπρεπε να υπάρχει εκεί εξαρχής; Ποιος το τοποθέτησε κατά το παρελθόν; Η Δημοτική Αρχή; Το Δασαρχείο; Ας ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι γιατί αν συμβεί το οτιδήποτε σε εκείνο το σημείο τα παιδιά αυτά θα βρουν το μπελά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φυσικά θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι χωρίς άδεια από την δασική υπηρεσία (τεχνική έκθεση - περιβαλλοντικό αποτύπωμα κτλ) το παγκάκι θεωρείτε αυθαίρετο και οι ίδιοι ελεγχόμενοι................ αν νομίζεται ότι σε ένα ευνομούμενο κράτος, με υπηρεσίες και αιρετούς που φροντίζουν αγόγγυστα για την καθημερινότητά μας ο καθένας κάνει ότι θέλει............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο,εκτός θέματος ,ευθυνοφοβικο,και ραγιαδικο το σχόλιο σου 9:09 (αν δεν τρολαρεις),μακάρι να έχει τα κακαλα κάποιος,να τους ελεγξει για την αυθαιρεσια τους ώστε να αντιληφθεί το αντίθετο του αγογγυστα. Σας ευχαριστώ παληκάρια μου μπράβο σας.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ρε φίλε το δάσος το δάσος ανήκει μόνο στις υπηρεσίες , μιλάς για "τεχνική έκθεση - περιβαλλοντικό αποτύπωμα κτλ " , σωστά , αλλά αυτά είναι για είσπραξη των επαγγελματιών και κόστος σε βάρος του λαού . Παντού σε όλο το νομό υπάρχουν παγκάκια που τα έκαναν οι κάτοικοι για μέσω των συλλόγων ....πχ Αλιάκμονας οι ψαράδες κλπ......Τέλος ....βασικά είσαι κουλτουριάρης φυσιολάτρης και θέλεις ειδική μελέτη ως ομόφιλος ....θα γίνει και αυτό !

      Διαγραφή
  18. Υπαρχουν ανθρωποι σοβαροι και σψστοι και αλληλεγγυοι....Πρεπει ομως να τους δωσουμε βημα, υποστηριξη, ενθαρρυνση να ασχολουθουν με τα κοινα για να αλλαξει το μιγμα των ανθρωπων που θα ηγουνται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστούμε πολύ, να ζήσετε παιδιά να χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην προηγούμενη είδηση για την καταστροφή του , στα σχόλια, κάποιος ανώνυμος έγραψε επί λέξει: "Θα πάω να το φτιάξω εγώ μέσα σε δέκα μέρες το πολύ.απο τωρα,. μην στεναχωριέστε...το πιο τέλειο παγκάκι της πόλης,δεν του αξίζει αυτή η κατάντια." Μου άρεσε αυτό το σχόλιο και για αυτό τωρα το θυμήθηκα ... Δεν ξέρω βέβαια αν το έγραψε κάποιος απο την παρέα .Μπράβο τους πάντως!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η πραγματική μαγκιά, μπράβο στα αλάνια

      Διαγραφή
  21. Αφου οι τραγικοι του δημου δεν ασχοληθηκαν ποτε με αυτο το θεμα, παλι καλα βρεθηκαν καποια παιδια κ ασχοληθηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παράδειγμα έμπνευσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο στα παιδια,αλλα φοβάμαι οτι στα βουνά κυκλοφορούν γίδια και θα το μαγαρίσουν, πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλοι συγχαίρουν τα παιδιά όμως το συγκεκριμένο παγκάκι δεν τοποθετήθηκε από συνεργείο του Δήμου καθώς το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.
    Δεν είναι καλό πράγμα η αυθαιρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η κορυφή του Ολύμπου είναι επικίνδυνη αλλά αν δεν μπορείς ή έχεις μικρά παιδιά δεν πας νομίζω. Δεν αυθαιρετησαν ,διόρθωσαν μια καταστροφή ανεγκεφαλων που οι αρμόδιοι θα το βάζανε στο πρόγραμμα τους στις επόμενες προεκλογικές παροχές. Άλλο αυθαιρεσία και άλλο νοιάζεσαι και διορθωνεις κάτι που δεν είναι δικό σου. Μπράβο στα παιδιά αυτά.

      Διαγραφή
  26. Μπράβο για αυτό που έκαναν. Εγώ θα συμφωνήσω και με αυτό που είπε κάποιος παραπάνω, να αρχίσουμε να "σνομπερουμε" λίγο όσους καταστρέφουν για τα likes στο Τik Tok και αλλου μπας και καταλάβουν ότι δεν είναι μαγκιά. Γιατί η πραγματική μαγκιά είναι να αγαπάμε τον τόπο μας, να τον φροντίζουμε και να δημιουργούμε κάτι καλο. Αυτό είναι μαγκιά. Δεν μιλάω για αποκλεισμό ή κάτι ακραίο προφανώς, αλλά λίγη σνομπαρία τους χρειάζεται. Το ενδιαφέρον μας να πάει επιτέλους στους καλούς και τους δημιουργικούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ