Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στο Μακροχώρι: Μηχανή «καρφώθηκε» σε ΙΧ που έκανε αναστροφή


Στο Νοσοκομείο ο Αστυνομικός αναβάτης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2024 στο Μακροχώρι, όταν μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν περίπου 2 το μεσημέρι, όταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο στην οδό Αριστοτέλους, στον κεντρικό δρόμο του Μακροχωρίου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή, στο ύψος της λαϊκής αγοράς.

Εκείνη την στιγμή εκινείτο στον κεντρικό δρόμο μηχανή με αναβάτη έναν άνδρα Αστυνομικό (Βεροιώτης Συνοριοφύλακας που υπηρετεί σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου), ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε επάνω στο ΙΧ που του είχε κλείσει τον δρόμο. Ευτυχώς ο αναβάτης φορούσε κράνος και τραυματίστηκε μόνο στο χέρι. 

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας που έκλεισε τον δρόμο προκειμένου να απομακρυνθεί ο τραυματίας και τα οχήματα και να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο σημείο, καθώς και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία Αστυνομικό στο Νοσοκομείο Βέροιας

11 σχόλια:

  1. Φτιάξτε κυκλικους κομβους ανα διαστήματα, στο πολύπαθο μακροχωρι, ποσα χρόνια ακόμα θα το λέμε...γ@@@α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακροχώρι, Αγγελοχώρι και Κρύα Βρύση. Τα πιο επικίνδυνα χωριά. Να οδηγείτε σαν να έχει νάρκες. Δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσα στο Μακροχωρι το πολυ με 40 θα πηγαινετε και οταν πλησιαζετε διαβασεις πεζων μειωνετε στα 30 ακομη και οταν εχει πολυ κοσμο. Γιατι μπορει καποια πιτσιρικια να κανουν απροσεκτες κινησεις με τα ποδηλατα και με τα πατινια. Εκει να λειτουργειτε με το ενστικτο για να αντιληθειτε τον ερχομενο κινδυνο συγκουσης.

      Διαγραφή
  3. Όταν δεν υπάρχει παιδία οδήγησης! Πάνε ρε μπαγλαμά και γιρνα στο επόμενο τετράγωνο τι θα γίνει;; επιτέλους σταματήστε να τρέχετε μερικοί σε κατοικημένες περιοχές!! Το όριο 30 και εσείς με 100;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι είναι 10 το όριο

      Διαγραφή
    2. Δεν υπαρχει παιδεία να ξερεις. Εχει τυχει 18 χρονος να οδηγει χωρις διπλωμα το αμαξι του πατερα του στα κρυφα και να εχει ανηλικες μεσα στην Αλεξανδρεια και στο Μαρκοχωρι Εχει τυχει να κανει ζημια σε παρκαρισμενο οχημα και να την κανει. Θα φτασω στο σημειο να τον κλεισω το δρομο για να επεμβει η αστυνομια η ο γονεας του για αναληψη ευθυνης. Οποιος 18 χρονος δεν εχει βγαλει διπλωμα να του δωσω μια συμβουλη. Να μην οδηγησει γιατι υπαρχει κινδυνος να τρακαρει απο την απειρια του και να προκληθει δυστυχυμα απο πλευρας του. Και φροντηστε εσεις οι πατεραδες που ειστε υπευθυνοι για τα παιδια σας να μην δωσετε κλειδια αυτοκινητου στα παιδια σας αν δεν ολοκληρωσουν την εξασκηση οδηγησης ενω εχουν παρει το διπλωμα. Προς αποφυγη ατυχηματος. Ο 18χρονος μεχρι τον 24χρονο ειναι ανυπομονοι οδηγοι. Να το ξερετε. Για μενα οι πιο επικινδυνοι οδηγοι ειναι οι γυφτοι. Να το εχετε υποψιν. Εχουν παρανομησει αρκετες φορες. Ακομη και απο τα 13 τους οδηγουν παρανομα.

      Διαγραφή
    3. Εάν δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο θα καταλάβετε από μόνος σας πως το δίκυκλο δεν έτρεχε με περισσότερο από 50 χιλιόμετρα , ένα γιατί ήθελε να στρίψει στο στενό από το βενζινάδικο όπου και κατοικεί και δυο το Ι.Χ έχει παρά πολύ λίγες υλικές ζημιές , εάν έτρεχε το δίκυκλο θα εκσφενδονιζόταν και θα θρηνούσαμε νέο παλικάρι και φυσικά οι υλικές ζημιές του Ι.Χ δεν θα ήταν απλά μια ‘λαμαρινοδουλειά’

      Διαγραφή
  4. Τι δεν καταλαβαίνετε,βαριεστε να πάτε στο επόμενο δρόμο και να στρίψετε, γιατί τόσο πολύ βιάζεστε, φτάνει πια, περαστικά στον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάστιγα αυτές οι αναστροφές! Κανόνας ακόμη και στην Πιερίων, η Τροχαία πρέπει να τις κυνηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Πιερίων γίνεται ο Κάκος χαμός με παρκαρίσματα ότι νάνε και με αναστροφές κάποιων που έχουν τις πινακίδες απο μπροστά μέσα στο αυτοκίνητο και με το έτσι θέλω να κάνουν αναστροφή,για να το κοιτάξει λίγο το θέμα η τροχαία γιατι αυτο είναι σε καθημερινή βάση και ειδικά εκεί στα δύο πρατήρια υγρών καυσίμων όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει.

      Διαγραφή
  6. Στο Μακροχώρι υπάρχει η πρόβλεψη από το Γενικό πολεοδομικό σχέδιο και την εγκεκριμένη πολεοδομική μελέτη της επέκτασης του οικισμού ήδη από το 2003 παράκαμψης της εθνικής οδού με κατασκευή δρόμου Βόρεια του Μακροχωρίου, δηλαδή μια περιφερειακή οδό κατά κάποιο τρόπο. Πλην όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε αυτό το έργο να πάρει μια σειρά και να γίνει η αρχή με μια μελέτη και κατόπιν να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα και να αναζητηθούν πόροι για την κατασκευή του. Θα μπορούσε μετά να γίνει ανάπλαση ολική με μικρότερους κυκλοφοριακούς φόρτους, κατασκευή ποδηλατοδρόμου πραγματικού που να κινείσαι με ασφάλεια και να φτάνει μέχρι τη Βέροια, πεζόδρομων και κίνηση οχημάτων με μικρές ταχύτητες....Απευθυνθείτε σε αυτούς που ψηφίζετε και έχουν θέσεις και αξιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ