Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποφασίζει για μπλόκα ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας


Κάλεσμα σε γενική συνέλευση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, καλεί τους αγρότες σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.30 μ.μ. στο Μακροχώρι Ημαθίας (Πρώην Δημαρχείο).

Θέματα

- De minimis Ενισχύσεις για Ακαρπία (Ροδάκινα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα κ.α.)
- Πολεμοενισχύσεις (Πόλεμος στη Γάζα, Ουκρανική κρίση, Ρωσικό εμπάργκο)
- Οικολογικά σχήματα (Eco Schemes)
- Αποζημιώσεις και αναθεώρηση του κανονισμού ΕΛΓΑ
- Κόστος παραγωγής (Αγροτικό πετρέλαιο κ.α.)

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

10 σχόλια:

  1. Το θέμα ότι αρδευετε με χωμάτινα αυλάκια δεν σας ενδιαφέρει πέρα από τα deminimis; υποδομές για το Αγροτικό κόστος ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 50% αποχή στις εκλογές, το Kuli σας κουνάει το δάχτυλο ότι έχει 41% αποδοχή. Άραγε, πόσοι από αυτούς τους επαναστάτες, ήταν καναπεδάκηδες στις εκλογές?
    Όλοι οι απέχοντες των εκλογών, έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την σημερινή πολιτική κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα προβλήματα,για τα οποία διαμαρτύρονται οι αγρότες,τα δημιούργησαν οι εκάστοτε ανίκανες και αναλγητες κυβερνήσεις που οι ίδιοι οι αγροτες ψηφίζουν ανελλιπώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα το σκέφτεστε ?.....ρε παιδιά εμείς με τις καντίνες πήγαμε ήδη εκεί και σας περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kathe fora ta idia!Giati den kleinete tous dromous to kalokairi???Ksefouskoma ta lastixa opos palia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες διακοπών και χαβαλέ για τους αγρότες, οπότε μπορούν να ταλαιπωρούν όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλά μην πεινάσεις άμα χαθεί η αγροτιά στη Ημαθία,και οκ εσύ είσαι βολεμενος φενεται από τη χολή σου,τα παιδιά σου που θα φεύγουν από το σπίτι δες και μετά έλα ξανασχολιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασε καλά: Ψήφισες ΝΔ ως Νομος Ημαθίας. Τώρα αγρότη Απόλαυσε την επιλογή σου. Εύχομαι να βάλεις μυαλό αγρότη και τζομπανη όταν ξαναψηφησεις. Καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε αριστερε ,σαν την αρρώστια πάλι ξεφυτρωσες,σας το είπε και η πρώην,τον ήπιατε,σας τρολαρουν μέχρι και τα κανάλια και έχεις τώρα θράσος να γράψεις;! Τράβα κρύψου και κάνε δώρο στο αρχηγό σου για το γάμο και μην ασχολείσαι με τους αγρότες. Τους αγρότες θα παρακαλάς που τώρα βρίζεις αλλά είσαι τόσο λίγος που χαίρεσαι με το πόνο του άλλου,σαπιε. Και μη ξεχνάς σαν ζητουλας που είσαι το καλοκαίρι ζητά κανένα τζάμπα φρούτο,άχρηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ