Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στάση στη Μελίκη πριν την Βεργίνα θα κάνει ο Μητσοτάκης - Μαζί του ο Χρυσοχοΐδης


Θετική στον covid η Μενδώνη, δεν θα παραστεί στα εγκαίνια

Την Ημαθία θα επισκεφτεί αύριο, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να εγκαινιάσει το αναστηλωμένο και αποκατεστημένο ανάκτορο του Φίλιππου Β' στις Αιγές, στη Βεργίνα.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη - περιοδεία του Πρωθυπουργού για το 2024, κατά την οποία θα συνοδεύεται από Υπουργούς της Κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις πληροφορίς του veriotis.gr, τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύουν στην επίσκεψή του στην Ημαθία, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και πιθανόν ο Υφυπουργός εσωτερικών της Ελλάδας αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Θετική στον covid η Μενδώνη - Δεν θα παραστεί στα εγκαίνια

Στα εγκαίνια θα ήταν παρούσα και θα συνόδευε τον Πρωθυπουργό και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μανδώνη, ωστότο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, η κ. Μενδώνη δειγνώσθη με covid, ευρισκόμενη στη Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορέσει να παραστεί.

Σύντομη επίσκεψη στη Μελίκη

Τα εγκαίνια του ανακτόρου θα γίνουν στις 13:00, ενώ νωρίτερα στις 11:00, θα πραγματοποιήσει και μια σύντομη επίσκεψη στη Μελίκη του δήμου Αλεξάνδρειας, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στην κεντρική πλατεία.

3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς αύριο θα φύγω εκτός Ημαθίας. Ο Θεός να σας φυλάει εσάς που θα μείνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα κάνεις και να μη γυρίσεις .....στην Σιβηρία να μείνεις !

      Διαγραφή
  2. Κάποιοι πρέπει να ξεχάσουν το τι τους συμβολίζει το μπλε χρώμα και να τα πούνε στον Μητσοτάκη όπως είναι η κοινωνία της Ημαθίας και όχι γλυψιματα και όλα καλά, προκειμένου να αλλάξουν νοοτροπία οι πολιτικοί με το να μας θεωρούν βοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ