Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καραμίχος: «Οι γυναικοκτονίες, στην Ελλάδα, έχουν γίνει από παιδιά που έχουν μεγαλώσει με μάνα, όχι από ομόφυλα ζευγάρια»

Θέση για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το ζήτημα της παρένθετης μητέρας πήρε ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξή του στην κάμερα του ΕΡΤ Backstage.

«Ζούμε το παράλογο σε αυτή τη χώρα που βγαίνουν σε διάλογο πράγματα που δεν θα έπρεπε, γιατί υπάρχουν στο Σύνταγμα, ενώ και τα ΜΜΕ δεν έπαιξαν τον καλύτερο ρόλο γιατί δίνουν λόγο σε ανθρώπους που απλώς δεν τους πέφτει λόγος. Το Σύνταγμα είναι πολύ σαφές σε σχέση με την υιοθεσία: Δεν μιλάει για μπαμπά – μαμά, μητέρα – πατέρα και όλα αυτά. Μιλάει για ανθρώπους, οικογένεια, που υιοθετούν παιδιά. Όλοι ξέρουμε αντικειμενικά ότι είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώνει με ανθρώπους που το αγαπάνε αντί να μεγαλώνει σε δομή. Άρα τα κριτήρια θα έπρεπε να είναι τα ίδια για όσους ανθρώπους θέλουν να υιοθετήσουν παιδί. Είτε είναι ένα ζευγάρι στρέιτ, είτε είναι ζευγάρι γκέι, είτε είναι σε όλο το φάσμα του ΛΟΑΤΚΙ», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Γιατί το άλλο το εκνευριστικό είναι ότι ακούς μόνο να μιλούν για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τρανς; Άλλοι άνθρωποι που δικαιούνται επίσης και που δεν ήξεραν ή δεν ξέρουν, για κάποιο λόγο, τι ακριβώς είναι σε σχέση με την σεξουαλική τους προτίμηση αλλά παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ ικανοί γονείς; Σίγουρα πολύ καλύτεροι από όλους αυτούς που βλέπουμε να εκπαιδεύουν φονιάδες και όλα αυτά τα πατριαρχικά ζητήματα που έχουμε ακόμη», συνέχισε.

Αναφορικά με την παρένθετη μητέρα, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε πως «επίσης, θα έπρεπε να είναι τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά».

«Η παρένθετη μητέρα θα έπρεπε να απαγορεύεται»

«Όπως υπάρχουν στη Δανία και στις πολιτισμένες χώρες, όπου εκεί θα έπρεπε να κοιτάζουμε, ότι η παρένθετη μητέρα θα έπρεπε να απαγορεύεται. Μόνο υπό ειδικές συνθήκες, εάν θέλει μια ξαδέλφη μου να γεννήσει το δικό μου το παιδί και δεν αφορά κανέναν. Αλλά το παρένθετη για μια γυναίκα που πληρώνεται για αυτόν τον λόγο, αυτό είναι ουσιαστικά trafficking», ξέσπασε.

«Είναι περίπου το ίδιο που λέμε με τα ζώα. Μέχρι να σταματήσουν να υπάρχουν αδέσποτα, πρέπει να υιοθετούμε και να μην αγοράζουμε. Το ίδιο είναι και με τα παιδιά. Καλό είναι να φροντίσει η κοινωνία, να υιοθετηθούν, να αδειάσουν τα ιδρύματα, να αδειάσουν οι δομές», εξήγησε.

Σχολιάζοντας δηλώσεις συναδέλφου του, ο Γιώργος Καραμίχος απάντησε με στατιστικές: «Τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει από μη παραδοσιακές οικογένειες έχουν πολύ λιγότερα δείγματα βίας και πολύ πιο έντονη δημιουργικότητα. Παρεμπιπτόντως, όλες οι γυναικοκτονίες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχουν γίνει από παιδιά ομόφυλων οικογενειών αλλά από παιδιά που έχουν μεγαλώσει με μάνα», επισήμανε.

Πηγή

32 σχόλια:

  1. Μια και μιλάτε για στατιστικές Κύριε Καραμίχο τα παιδιά των ομόφυλων οικογενειών στην πλειοψηφία τους ακολουθούν την ομοφυλοφιλία. Αυτή την Ελλάδα θέλετε?
    Χρήστος Λουκέρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δώσε μας ένα παραδειγμα τέτοιων "στατιστικών" (που έβγαλες από το γεμάτο μίσος κεφάλι σου φυσικα). Δεν μπορείς γιατί δεν υπάρχουν. Αντίθετα υπάρχουν εκατοντάδες έρευνες για το γεγονός ότι τα παιδια ομόφυλων ζευγαριών μεγαλώνουν το ίδιο καλά με τα παιδια ετεροφυλων ζευγαριών. Περαστικά.

      Διαγραφή
    2. Μια και το ζήτησες αγαπητέ σου λέει τίποτα Το «πείραμα Κέντλερ». Ο Γερμανός ψυχολόγος που επί 30 χρόνια έδινε σε παιδόφιλους την κηδεμονία άστεγων παιδιών. Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις μετά το θάνατό του...

      Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/to-peirama-kentler-o-germanos-psychologos-poy-epi-30-chronia-edine-se-paidofiloys-tin-kidemonia-astegon/

      Διαγραφή
    3. Οτι να ναι το ακροδεξιο. Τι σχεση εχουν οι παιδοφιλοι με τα ομοφυλα ζευγαρια ; Παρε εδω μια απο τις δεκαδεσ ερευνες που επιβεβαιωνουν το αυτονοητο, οτι τα παιδια ομοφυλων ζευγαριων μεγαλωνουν εξισου καλα με τα παιδια ετεροφυλων ζευγαριων:

      https://www.forbes.com/sites/roberthart/2023/03/06/kids-raised-by-same-sex-parents-fare-same-as-or-better-than-kids-of-straight-couples-research-finds/

      Αντε και περαστικα καλα να περνατε εκει στον μεσαιωνα.

      Διαγραφή
  2. Ναι ρε φιλε Γιωργο
    ετσι ειναι, ολες οι γυναικοκτονιες και ολα τα μεγαλα εγληματα εγιναν απο ανθρωπους, αντρες κα γυναίκες, που μεγάλωσαν σε συμβατικές οικογενειες με πατερα ,μητερα ( πού φτάσαμε, να εξηγουμε τι σημαινει οικογένεια!!!) , αλλα αυτο δε σημαινει οτι φταιει ακριβως το οτι ηταν απο τετοιες οικογενεις και δεν ηταν σαν αυτές που θέλουν να δημιουργήσουν. Ή οτι εαν ηταν παιδια απο οικογενειες με δυο μαμαδες δε θα μπορουσαν να κανουν εγκλήματα . Δεν πάει έτσι!
    το θεμα ειναι οτι ζητάνε και απαιτούνε (οχι μονο εδω αλλα παντου) κατι που δεν ειναι στη φυση του ανθρωπου οπως αυτη τη γνωρίζουμε εδω και τουλαχιστον 5.000χρονια οτι δηλαδη η ενωση των ανθρωπων ειναι προγραμματισμένη να συμβαίνει με αρσενικο + θηλυκο και να δινει απογόνους. Κάποια στιγμή αυτο το ονόμασαν γαμο και οικογενεια.
    Εαν θελουν τωρα αυτοι οι άνθρωποι να εχουν σχέσεις με αλλο φύλο ή με ότι άλλο θέλουν ( και τους το επιτρεπει το κρατος, γιατί έτσι που το πάνε κάποιοι, θα δούμε πολλά) γιατί δεν συμβιβάζονται με σύμφωνο συμβίωσης ή με ότι άλλο νομικό όρο βρει το κράτος και θέλουν, σώνει και καλά, να έχουν γάμο, οικογένεια, παιδιά ;;;
    Ζητάνε το παράλογο, το αφύσικο, το μη συμβατό με την ανθρώπινη λειτουργία και την κοινωνιολογία όπως ορίζεται από την επιστήμη αλλά κυρίως από τη φύση!
    Στη φύση δεν εξισώνονται όλα, ούτε όλα ειναι όπως τα θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από δύο γονείς 1 και 2 γυναίκες , τα παιδιά τους θα είναι super εγκληματίες? Ρε λου λου αν θες να πεις κάτι ,πες για τα πραγματικά προβλήματα πχ τους άστεγους ή τους ανέργους που είναι υπερδιπλάσιοι των εν γένει λοατκι ,άντε γιατί παρατραβηξε το αστείο.

      Διαγραφή
    2. Τι άλλες αντιεπιστημονικες ανοησιες θα διαβάσω σήμερα. Με αυτή την "λογική" (το παραλογο δηλαδή) ουτε τα στείρα ετεροφυλων ζευγάρια θα έπρεπε να κάνουν παιδια γιατί η φυση όπως κακώς την εννοείς εσυ δεν τους έδωσε την δυνατότητα να κάνουν παιδια. Και η υιοθεσία και η εξωσωματική θα έπρεπε να απαγορευονται γιατί είναι εκτός της "φυσης". Αναχρονιστικές ανοησιες. Τα ομόφυλα ζευγάρια είναι απολυτα ικανά να κάνουν και να μεγαλώνουν παιδια εξίσου καλά με τα ετεροφυλων ζευγάρια. Έχετε απέναντι σας έναν τοίχο από επιστημονικες έρευνες που αποδεικνυουν το αυτονοητο : ότι τα παιδια ομόφυλων ζευγαριών μεγαλωνιυν εξίσου καλά με τα παιδια ετεροφυλων ζευγαριών. Ζητείτε το απολυτως λογικό το συμβατό με τη φυση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την λογική. Αν θες εσυ κάνε συμφωνο συμβίωσης η ότι άλλη συμβαση προσφερεται για πολιτες δευτερης κατηγορίας. Τα ομόφυλα ζευγάρια και οι ομογονεικες οικογένειες θέλουν και θα αποκτησουν ισοτητα. Στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Λυπάμαι αν δεν το κατανοείτε. Ευτυχώς είστε μια μειοψηφία που δεν θα υπάρχει για πολυ.

      Διαγραφή
    3. Επίσης οικογένεια είναι κάτι που έχει διάφορες μορφές όχι μόνο αυτή που αρέσει σε εσένα. Και οι ομογονεικες οικογένειες δεν προσπαθουν να δημιουργήθουν. Υπάρχουν ΗΔΗ και αυξάνονται στην χώρα. Και αυτό δεν μπορείς να το σταματήσεις όσες διακρίσεις και αν εισάγεις εναντίον τους. Εκπροσωπούνται μάλιστα από την καταπληκτική οργάνωση οικογένειες ουράνιο τόξο. Άστο την προοδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν την σταματάτε. Περαστικά.

      Διαγραφή
    4. αυτό το "περαστικά" είναι που μ ενοχλεί πραγματικά, γιατί δηλώνει εμπάθεια

      Διαγραφή
    5. εσεις οι περιεργοι, του ουρανιου τοξου, που αυξάνεστε κιολας οπως λες, κοιταξτε να το δειτε το θεμα σας ειτε με κανεναν ειδικο ειτε να τα βρειτε με το μυαλο και τη ψυχη σας γιατι εχετε ξεφυγει.
      αλλα βρηκατε και τους καταλληλους πολιτικους (δεμενους; , υποταγμένους; , στημένους;; , αλλοτριωμένους;; ) σας κάνουν τα χατίρια και βγήκατε στον αφρό!

      Διαγραφή
    6. Εσεις οι ψυχικα ασθενεις που πασχετε απο την ψυχικη διαταραχη της ομοφοβιας κοιταξτε το επιτελους το προβληματακι σας. Δεν ειναι κακο να πατε σε εναν ψυχιατρο να το δειτε. Τα ανθρωπινα δικαιωματα θα συνεχισουν να προοδευουν. Η σκοταδιστικη ακροδεξια μειοψηφια δεν μπορει να κανει κατι ευτυχως.

      Διαγραφή
  3. Η υιοθεσία ειναι μια πολύ καλύτερη λύση για ένα παιδί χωρίς οικογένεια και όχι κυρίως μια λύση για τα ζευγάρια χωρίς παιδί και ειδικά για τον οποιοδήποτε θέλει ένα παιδί , υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Γιώργο! Ένας από τους λίγους ημαθιωτες που με κανουν περηφανο με τον ευθυ και ειλικρινή λόγο τους και το παθος τους για την υπεράσπιση των ομογονεικων οικογενειών. Χίλια μπράβο για τη στάση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε σίγουρα αστειεύεσαι, από ποτέ υπάρχει όρος ¨ομογενεική¨ οικογένεια? Από πότε το ¨πάθος¨ είναι περηφάνεια? Παρεπιπτόντως οικογένεια είναι πατέρας, μητέρα, παιδιά, μην μπερδεύεσαι.
      Χρήστος Λουκέρνη

      Διαγραφή
    2. Ωραία πρότυπα υπερηφάνεια έχεις. Για αυτό η κοινωνία ολισθαίνει. Από ανθρώπους με πρότυπα σαν τα δικά σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:13 π.μ.

      Τα γνωστά ομοφοβικά παραληρηματα. Ομογονεικες οικογένειες υπάρχουν δεκαετίες τώρα μην σου πω αιώνες. Η οικογένεια δεν έχει έναν ορισμό αλλά πολλες μορφές. Πυρηνική ομογονεικη η ετερογονεικη, εκτεταμένη, μονογονεϊκη κτλ εσυ μπερδευεσαι εν έτει 2024 με αναχρονιστικές ανοησίες. Σταματήστε να δείτε πίσω από τον ήλιο και αποδεχτείτε την κοινωνικη πραγματικοτητα. Τα ομόφυλα ζευγάρια είναι εδώ και κάνουν οικογένειες. Περαστικά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:23 π.μ.

      Η κοινωνία προοδευει όταν προοδευουν τα ανθρώπινα δικαιώματα αγαπητέ ομοφοβικε επαρχιώτη. Και ναι θα έχω προτυπα ανθρώπους που πιστευουν στα ανθρώπινα δικαιώματα. Εσυ ας έχεις τους νεοναζί που λατρεύεις.

      Διαγραφή
    5. Είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά.
      Πυθαγόρας.
      Καληνύχτα παίδες και σας εύχομαι καλούς απογόνους.
      Χρήστος Λουκέρνη

      Διαγραφή
    6. Για ποια κοινωνία μιλάτε, για ποια πρόοδο? Αν πρόοδος για εσάς είναι το κλουβί με τις τρελές, το καραγκιοζιλίκι με τις παρελάσεις και τις ¨ντράγκ κουίν¨, ευχαριστώ αλλά δεν είναι της αισθητικής μου. Για το επαρχιώτη να το εκλάβω ως βρισιά? Μακροχωρίτης είμαι. Όποιος δε συμφωνεί μαζί σας και δεν του αρέσει να πηγαίνει με την όπισθεν είναι ομοφοβικός και φασίστας? Κρίμα.
      Χρήστος Λουκέρνη

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:03 μ.μ.

      Η ομοφοβια αποτελει ψυχικη ασθενεια. Η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικος σεξουαλικος προσανατολισμος και κανενα "παθος". Περαστικα και θα τους εχουμε τους καλους απογονους. Δεν μπορειτε να μας σταματησετε ομοφοβικα ακροδεξια στοιχεια.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:55 μ.μ.

      Προοδος για εμας την πλειοψηφια ειναι η ισονομια και η ισοτιμια, ολοι οι πολιτες και οι οικογενειες τους να εχουν τα ιδια δικαιωματα. Ναι εισαι επαρχιωτης με καθε αρνητικη εννοια της λεξης, Πισω απο τον ηλιο, αμορφωτος που δεν εχει γνωρισει ουτε ενα ΛΟΑΤΚΙ ατομο στη ζωη του.

      Και ναι οποιος δεν συμφωνει με στοιχειωδη ανθρωπινα δικαιωματα ειναι ομοφοβικος φασιστας απλα πραγματα. Συγγνωμη αν δεν σας αρεσει. Αλλαξτε νοοτροπιες, δειτε εναν ψυχολογο για την ψυχικη σας ασθενεια της ομοφοβιας και ειμαστε ετοιμοι εμεις η λογικη πλειοψηφια να σας καλωσορισουμε στο 2024. Περαστικα.

      Διαγραφή
  5. Εξαγωγή πνευματικών ογκολίθων κάνουν οι Γεωργιανοί Ημαθίας.

    Βέβαια, αγνοεί ο ογκο λιθος αυτός οτι η απόληξη του πεπτικού συστήματος δεν τεκνοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και φυσικά ο Καραμιχος θα υπερασπιστεί το σαθρό σύστημα γιατί από αυτό σιτίζεται. Κατά αρχάς όταν χρησιμοποιεί τον όρο γυναικοκτονια, χαρακτηρίζει τις γυναίκες σαν κάτι μη ανθρώπινο. Υπάρχει όρος ανδροκτονια άραγε;;; έπειτα ξέχνα εσκεμμένα προφανώς πόσα εγκλήματα πάθους έχουν γίνει από ομοφυλόφιλους. Φτάνει πια με την διαφήμιση της ανωμαλίας. Είναι ενοχλητικό να προβάλει κάποιος τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και να απαιτεί να τις αποδέχονται όλοι. Υ.Γ. το ίδιο θα με ενοχλούσε και η επίδειξη υπερβολικού ανδρισμού η θηλυκότητας. Καλύτερα να επιδεικνύουμε τις πράξεις που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη ανωμαλια είναι η ομοφοβία σας. Αποτελεί ψυχική ασθένεια. Η ομοφυλοφιλία αποτελεί φυσιολογικό σεξουαλικό προσανατολισμο. Εγκλήματα παθους από ομοφυλόφιλους που είδες καλό μου ομοφοβικό?

      Διαγραφή
  7. Βρήκαν ευκαιρία οι περήφανοι να βγουν στην πιάτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κριμα και εισαι και απο τους γεωργιανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω που ειμαι σε σχεση με μια κοπελα εδω και 3 χρονια ηλικιες 24 αυτη 27 εγω και δουλευουμε 8ωρα ξεχωριστα δεν με εγκρινει ο πατερας της να συνεχισω μαζι της ενω εχω αμαξι. Σκοπος μου ειναι η συγκατοικηση σε νοικιασμενο διαμερισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζήτω η ομοφυλοφιλία και η αιμομιξία!!! Κάτω η χούντα και ο σκοταδισμός!!! Αυτό κυρίες και κύριοι είναι δημοκρατία. Ζήτω το πιο κάτω από το κάτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδερφές και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σύστημα που εκτρέφει ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μόδιστρους, κανάλια κλπ, ελέγχεται από το κέντρα με ατζέντα γκαίη. Φυσικά από εκεί μισθοδοτείται και ο Καραμίχος και αυτά απαιτούν να ''λέει'' και φυσικά αυτά ''λέει''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ