Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδύνατο να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους: Νοσηλεύτρια η 37χρονη βρεφοκτόνος από το Μακροχώρι


Βρισκόταν σε άδεια ανατροφής τέκνου - Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βέροιας για τοξικολογικές εξετάσεις

Πληροφορίες που αδυνατεί να τις συλλάβει και να τις επεξεργαστεί ο ανθρώπινος νους έρχονται τις τελευταίες ώρες στην επιφάνεια, σχετικά με την υπόθεση της βρεφοκτονίας στο Μακροχώρι, που συγκλόνισε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιανουαρίου 2024 την τοπική κοινωνία και όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του veriotis.gr η 37χρονη μητέρα του 6 μηνών βρέφους, που φέρεται ευθύνεται για τον θάνατο του αγοριού και έχει συλληφθεί, είναι νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και αυτό το διάστημα βρισκόταν σε άδεια ανατροφής τέκνου.

Πριν από λίγη ώρα, απόγευμα Τρίτης 9/1, η 37χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία της Αστυνομίας στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Βέροιας, προκειμένου να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Το άτυχο βρέφος θα μεταφερθεί το πρωί της Τετάρτης 10/1 στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να βγει το πόρισμα σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

10 σχόλια:

  1. Nοσηλεύτρια ? ´Ωχ αμάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, ρε κατακαημένη Ελλάδα. Κάθε μέρα, τέτοια ακούμε. Αφήσαμε την στοργική αγκαλιά του Χριστού και οι διάβολοι αλωνίζουν στις ψυχές των ανθρώπων.
    Εγκλήματα, δολοφονίες, πορνείες, ναρκωτικά, παιδεραστίες, μοιχείες, είναι σε καθημερινή βάση και συνεχώς αυξάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες διαζύγια , διαλυμένες οικογένειες, ομοφυλοφιλίας.
      Οι τελευταίοι θέλουν τωρα να θεσπιστούν δικαιώματα για αυτούς ,που οι περισσότεροι προέρχονται από οικογένειες είτε με απουσία ενος γόνεα είτε κάτι άλλο τραυματικό και προβληματικο . Τα δικαιώματα κάποτε θεσπίζονταν για να προστατεύονται υπάρχουσες εκφράσεις της ανθρώπινης λειτουργίας από κάθε άλλη παρέκκλιση , εγκληματικότητα , απειλές και τώρα πρέπει να θεσπιστούν υπέρ των παραπάνω, έχει χαθεί η λογική, η κατηφόρα δεν έχει τέλος.

      Διαγραφή
  3. Λυπάμαι πολύ γιαυτην την οικογένεια.
    Είναι μια από τις καλύτερες του χωριού.
    Ο θεός να την συγχωρέσει.
    Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει και πιο κάτω η Κοινωνία, Θα το πιούμε όλο το ποτήρι. Σιγά σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι οι εκπαιδευτικοί, οι ιερείς, οι νομικοί , οι ιατροί να υπερασπιστούν και να αγωνιστούν για την κοινωνία, όχι για χρήματα που αντιδρούν όλοι και βγαίνουν στους δρόμους ή εκλέγονται κάπου για το θεαθηναι και την προσωπική τους δοξα αλλά τελικα δεν βλέπουν γύρω τους τι συμβαίνει , πως ζουν οι άνθρωποι πλέον ..... Τόσοι επιτυχημένοι γύρω μας επαγγελματίες τι αποτελέσματα έχουν επιφέρει στην κοινωνία; Μάλλον από τους λογαριασμούς τους θεώρησαν ότι έχουν επιτύχει . Τι συμπαράσταση θέλει μια μητέρα, μια γυναίκα με πρόβλημα υγείας ή χωρίς. Πάντα μια γυναίκα μόνη υπέφερε για να μεγαλώνει παιδιά, πότε έγινε μαγκιά αυτό και ιδίως στην σημερινή κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρόν! Είμαι ένας από τους παραπάνω. Και τι εισπράττω για τον καθημερινό μου αγώνα? Ύβρης και περιφρόνηση.

      Διαγραφή
  6. Έναν άρρωστο άνθρωπο μια άρρωστη κοινωνία τον βάζει σε κίνδυνο για τον εαυτό του και για άλλους. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πολιτικοί που δεν αφήνουν γλέντι για γλέντι θα θέλαμε πάρα πολύ να μας πουν τι ακριβώς γλεντουν στις μέρες που ζούμε και βγάζουν και φωτογραφίες και τις δημοσιεύσετε και προκλητικά ..... Για τη υγεία του κόσμου, για την εργασία , για την παιδεία γλεντουν ; Μήπως δεν είναι στα καλά τους οι άνθρωποι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για βαλτε και την 29 χρονη τον ιανουαριο του 23 που πεταξε το μωρο της στον αλιακμονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ