Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζεται η αγωνία στα Πιέρια - Εγκλωβισμένος ακόμα στη χαράδρα ο κυνηγός


Δύσβατο το σημείο - Διατηρεί τις αισθήσεις του
Συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα οι προσπάθειες ανάσυρσης του τραυματία κυνηγού από χαράδρα σε περιοχή στα Πιέρια.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος κυνηγός, ηλικίας περίπου 55-60 ετών, από το Πολυδένδρι, βρισκόταν το απόγευμα της Τετάρτης 13/12 με μια παρέα κυνηγών σε ορεινή περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε χαράδρα πολλών μέτρων προς το ποτάμι και τραυματίστηκε κατά την πτώση του.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ προκειμένου να καταφέρουν να τον ανασύρουν και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr που έρχονται από το σημείο, δυστυχώς, ο κυνηγός έπεσε σε τέτοιο βάθος και σε σημείο ιδιαίτερα δύσβατο, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή την στιγμή οι προσπάθειες ανάσυρσής του να παραμένουν άκαρπες, λόγω της νύχτας και τη έλλειψης μονοπατιών. 

Το ευτυχές είναι ότι στο σημείο κατέβηκαν και βρίσκονται μαζί του και κυνηγοί μέλη της παρέας του, που τον κρατάνε ζεστό και σε εγρήγορση μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση ανάσυρσής του, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο πως, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, με το πρώτο φως της ημέρας θα επιστρατευθεί ελικόπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ