Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο στην Αλεξάνδρεια

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου ένα αυτοκίνητο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εκδηλώθηκε φωτιά στο όχημα λίγο πριν τις 22:00. Στο σημείο έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα υδροφόρο όχημα. Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

2 σχόλια:

  1. Αγοραστε αμάξια από Αλεξάνδρεια είναι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο αλεξανδρεια πολλα αμαξια ειναι χτυπημενα απο απροσεξια. Παιρνουν σβαρνα τους καθρεπτες και δεν σου αφηνουν τα στοιχεια τους οτι σου κανανε ζημια. Οσο για τον αποκωδικοποιητη VIN του αυτοκινητου θα κανω ελεγχους πριν την αγορα αυτοκινητου απο μαντρες για να μην την πατησω παλι εγω κι αλλοι. Ειχα αγορασει opel corsa diesel του 2018 που στον χιλιομετρητη εγραφε 240.000 χιλιομετρα. Οταν εψαξα να δω για το ιστορικο του αυτοκινητου μου εδειξε 560.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ