Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξετρελάθηκε με το ρεβανί μας ο Μαμαλάκης - Τι του είπε ο Ασλανίδης

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προώθηση της μακεδονικής κουζίνας, τα τοπικά προϊόντα και το πασίγνωστο ρεβανί της Βέροιας έλαβαν έντονη προβολή. Ο Ηλίας Μαμαλάκης, παρέα με εννέα δημοσιογράφους, ανακάλυψαν τους γευστικούς θησαυρούς της περιοχής μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και ο σεφ Γιώργος Παλησίδης, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Επιπλέον, οι έμπειροι ζαχαροπλάστες Τάσος Παγούρας και Στέργιος Κριαράς προσέφεραν γλυκές απολαύσεις που αντικατοπτρίζουν την παράδοση και τη γαστρονομική τέχνη της περιοχής.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη γαστρονομική πολυμορφία της Βέροιας μέσα από γεύσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και την ποιότητα των υλικών. Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα επιτυχημένο βήμα για την προώθηση και την ανάδειξη της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς της περιοχής.

Ο Λάζαρος Ασλανίδης είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον διάφημο σεφ Ηλία Μαμαλάκη και του περιέγραψε με λεπτομέρειες την πλούσια γαστρονομική ιστορία της Ημαθίας. Του επισήμανε, την μεγάλη απήχηση που έχει το ρεβανί, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, ενώ τον κάλεσε και στη Βέροια για να δοκιμάσει την τοπική κουζίνα μας.


2 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και άλλα ζαχαροπλαστεία με σπεσιαλιτέ όπως το LIDO και φυσικά το ρεβανί Χοχλιουρου....γιατί δεν τους είχατε καλεσμένους.Αλλα πού να τον κόψει τον Ασλανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα πρωτοκλασατα δεν είπαν τίποτα γιατί αυτοί ξέρουν

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ