Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιαγτζίδης Vs Γιαγτζίδη στην Καβάλα

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε για την οικογένεια Γιαγτζίδη το χθεσινό παιχνίδι της Βέροιας με την Καβάλα.

Η Βέροια βρέθηκε στην Καβάλα για την 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και δυστυχώς γνώρισε ακόμη μια «βαριά» ήττα στη φετινή σεζόν.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στην οικογένεια Γιαγτζίδη, καθώς ο χθεσινός αγώνας είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον γι’ αυτούς. Κι αυτό διότι Θέμης Γιαγτζίδης με τη φανέλα της Βέροιας αντιμετώπισε τον αδερφό του, Θανάση, ο οποίος αγωνίζεται στην Καβάλα.

Το πιο πιθανό ήταν να πανηγυρίσει ο Θανάσης κι έτσι έγινε, ωστόσο θα ζούσανε διαφορετικά τη στιγμή, αν η Βέροια δεν βρισκόταν σε τόσο κακό φεγγάρι.

Όπως και να έχει, ευχόμαστε στους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές υγεία και να αγωνιστούν ως συμπαίκτες με τη φανέλα της «Βασίλισσας» σε χρονιές επιτυχίας που ευελπιστούμε να έρθουν ξανά!

Ο Θανάσης πέρσι κατάφερε να αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια στη Super League 2 με τη φανέλα της Βέροιας, από την οποία και αποχώρησε το καλοκαίρι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ