Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (13/11 - 19/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Εβδομάδα έντονη και ανατρεπτική, με την ατμόσφαιρα γύρω μας να είναι αρκετά ηλεκτρισμένη και τα γεγονότανα τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου είναι το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο της περιόδου.

Τα Τυχερά Ζώδια: Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Τα ζώδια που έρχονται αντιμέτωπα με προκλήσεις: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου

Τα Τυχερά ζώδια στον Έρωτα: Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου και Καρκίνοι,Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Τα τυχερά ζώδια στο Χρήμα: Κριοί , Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου και Παρθένοι, Ιχθείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου!


♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να καλύψεις τις ψυχολογικές και συναισθηματικές σου ανάγκες ενώ παράλληλα αρχίζει μια περίοδος αποκατάστασης στον τομέα των σχέσεων σου με τους άλλους. Το υπόλοιπο τμήμα αυτού του μήνα βελτιώνει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή και σε βοηθά να εφοδιαστείς εκεί που έχασες ή που ταλαιπωρήθηκες. Αισθηματικά έρχονται καλύτερες μέρες και οικονομικά είναι πιο εύκολο να βρίσκονται χρήματα ακόμη και την τελευταία στιγμή. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε βοηθά να ξαναπιάσεις το νήμα μιας υπόθεσης από εκεί που το είχες αφήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με φουλ πάθος και ερωτισμό. Είναι μία καλή ευκαιρία να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του έρωτα ανάμεσά σας. Για σένα που είσαι ελεύθερος μία νέα ερωτική ιστορία θα σου εξάψει το ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα δαπανηρή και πολυέξοδη με σένα να παρασύρεσαι σε σπατάλες για πράγματα που θέλεις να αποκτήσεις. Συγκρατήσου γιατί τα χρέη θα συσσωρευτούν και μετά δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προτάσεις για την εξέλιξη νέων συνεργασιών.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με Νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου φίλε μου Ταύρε . Η εποχή αυτή είναι πιο κατάλληλη για να γεφυρώσεις το χάσμα διαφωνιών και να πλησιάσεις ευκολότερα εκείνους που σε ενδιαφέρουν. Βελτιώνεται επίσης το κλίμα στον τομέα της εργασίας και ανταποκρίνονται γρηγορότερα εκείνοι στους οποίους θα απευθύνεις τα αιτήματά σου. Αισθηματικά οι προθέσεις του συντρόφου σου βελτιώνονται και επικοινωνιακά σου ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι. Από εσένα εξαρτάται ποια θα είναι η προτεραιότητά σου και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλάζουν οι προτεραιότητες αλλά και οι επιθυμίες σου στα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί πραγματικά να σε αιφνιδιάσει με τον ερχομό ενός νέου ανθρώπου στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση μη φαντάζεσαι πώς θα τη γλιτώσεις θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα εκρηκτική και ανατρεπτική για την εξέλιξη των σταθερών συνεργασιών σου. Θέλεις να κάνεις το μεγάλο μπαμ και να απελευθερωθείς από ανθρώπους που δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Με τον Ερμή από Τοξότη εννοούνται αυτή την εβδομάδα οικονομικές διαπραγματεύσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η περίοδος είναι έντονη από πλευράς ροής ποικίλων επαγγελματικών ενδιαφερόντων αλλά και υποχρεώσεων. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου προωθεί την υλοποίηση σχεδίων σου ενώ η παρουσία του Ερμή στο Τοξότη ενισχύει την κατάσταση στην εργασία όπως και το περιεχόμενο στο πορτοφόλι σου. Ερωτικά βρίσκεσαι σε φάση βελτίωσης ή σε δυνατότητα νέων κατακτήσεων. Επωφελήσου από το έμφυτο ταλέντο της επικοινωνίας σου αγαπητέ μου Δίδυμε και μίλα ουσιαστικά με εκείνους που σε ενδιαφέρουν, ή μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου, τότε θα δεις την εβδομάδα σου να κρίνεται ως επιτυχημένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι ευεργετική αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού βάζει τα δυνατά της για να ομορφύνει το κλίμα στον έρωτα. Αν είσαι σε μία σχέση αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και με χιούμορ αλλά και όμορφες δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το έντονο άγχος που έχεις για τα επαγγελματικά. Αν δεν έχεις σχέση είναι το κατάλληλο διάστημα για να φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία εβδομάδα γεμάτη στρες ξεκινάει για τα επαγγελματικά σου αφού γίνονται αναπροσαρμογές που σου αλλάζουν το ρυθμό και τη συνήθεια που δούλευες ως τώρα. Έχεις τους συμπαραστάτες εκείνους που σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τις εργασιακές δυσκολίες. Στα οικονομικά η περίοδος δεν έχει στερήσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η πορεία του μήνα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα για εσένα φίλε μου Καρκίνε. Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας και η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό δίνουν διευκολύνσεις στα προσωπικά και οικογενειακά σου ζητήματα. Κατάλληλη εποχή να εξωραΐσεις χώρους του σπιτιού σου ή να βοηθήσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Μπορείς επίσης να λύσεις παρεξηγήσεις, ή και να κάνεις ένα σημαντικό βήμα σε μια συλλογική προσπάθεια. Ο Άρης στον Σκορπιό, σε διατηρεί σε μια κατάσταση έντασης αλλά παράλληλα σου ενισχύει ηθικά χάρη στα ικανοποιητικά αποτελέσματα της δράσης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος φαίνεται ότι αναθερμαίνεται και αντιλαμβάνεσαι σε ότι σας δένουν πολλά περισσότερα από αυτά που φανταζόσουν ή ήθελες να παραδεχτείς. Η εβδομάδα έχει εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών στον ερωτικό τομέα ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σταθερές συνεργασίες σου κινούνται ομαλά και σε βοηθούν να έχεις πρόοδο και εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Μία νέα πρόταση θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Στα οικονομικά δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος για το λόγο ότι προκύπτουν αρκετά έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

♌ Λέων

Γενικά

Ίσως νιώσεις πίεση ενδεχομένως και μια μικρή απειλή από τη συσσώρευση υποχρεώσεων και αναγκών στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής φίλε μου Λέοντα. Η πίεση θα οδηγήσει σε λύσεις και η τυχόν απειλή θα αποκαλύψει προθέσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις και την τυχόν περιπετειώδη ερωτική σου πρόθεση. Η Νέα Σελήνη φωτίζει περισσότερο τα οικογενειακά ζητήματα, διευκολύνει συνεννοήσεις και συμβιβασμούς, αρκεί να μην θέσεις κόκκινες γραμμές. Γενικότερα οι μέρες αυτές είναι αποτελεσματικότερες εκείνων που προηγήθηκαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις την ανάγκη να είσαι περισσότερο ελεύθερος και το γεγονός αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τη σχέση σου αφού φαίνεται ότι κανένας από τους δύο δεν μπορεί να καταπιέσει τα συναισθήματά του και δημιουργούνται κόντρες και αντιπαραθέσεις. Αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας θα υπάρξει ένα άτομο που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα σου, η σχέση σας όμως θα είναι σύντομη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα αναμένονται κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια και ίσως συνειδητοποιήσεις ότι αναγκαστικά πρέπει να προχωρήσεις σε επαναπροσδιορισμό των στόχων σου είτε και να αλλάξεις κατεύθυνση εργασιακή. Προσοχή στους καβγάδες με άτομα που συνεργάζεσαι στενά. Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα σε αυτή την περίοδο, μπορείς να διατηρήσεις ένα σταθερό κλίμα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η συνέχεια του Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, προβλέπεται πιο ενδιαφέρουσα και πιο πληθωρική σε περιστατικά για σένα φίλε μου Παρθένε. Το σημαντικό είναι ότι δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της κατάστασής σου στα οικονομικά και σου δίνονται λύσεις στις συναλλαγές ή στις συνεργασίες. Οι εξωτερικοί παράγοντες που τις επηρέασαν απαλείφονται και μπορείς είτε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε να επιμείνεις περισσότερο στην προάσπιση του συμφέροντός σου. Θυμήσου να είσαι συγκεκριμένος στις επιδιώξεις σου και διαλλακτικός σε κάποιες από τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι από τα ζώδια που ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του σκορπιού αφού μία επικοινωνία, μία συνάντηση ή μία γνωριμία θα σε παρασύρουν να ταξιδέψεις στο μαγευτικό κόσμο της φαντασίας αλλά και να αφήσεις το συναίσθημά σου ελεύθερο βάζοντας στην άκρη τα περιοριστικά πλαίσια της λογικής σου. Οι μέρες είναι κατάλληλες για συναισθηματική έκφραση και για να προσεγγίσεις το άτομο που ήσουνα μέχρι τώρα σε απόσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου. Η ένταση και ο θυμός μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία λάθος κατεύθυνση και να παρεξηγηθείς ή να μετανιώσεις για συμπεριφορές σου. Στα οικονομικά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φροντίζει ώστε να έρθουν χρήματα στα χέρια σου και να σου φύγουν οι ανασφάλειες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ενδιαφέρουσες είναι οι μέρες αυτές, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διευκολύνει τις συναλλαγές και αυξάνει τον παράγοντα της τύχης για σένα φίλε μου Ζυγέ. Παράλληλα ο Ερμής από τον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας ενισχύει συναλλαγές, διευκολύνει πρακτικές επιδιώξεις, αλλά σου ζητά να είσαι άμεσος και αποτελεσματικός. Επαγγελματικά παραμένουν οι ευθύνες αλλά τις επόμενες μέρες έχεις καλύτερες δυνατότητες στη διεκπεραίωση θεμάτων που είχαν καθυστερήσει. Κάπου θα χρειαστεί να καθορίσεις νέα στρατηγική και να βρεις νέα πεδία δράσης. Ερωτικά θα μεσολαβήσουν ευχάριστες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στα αισθηματικά σου για αυτή την εβδομάδα. Αντιλαμβάνεσαι ούτε μία σχέση μπαίνει σε μία πολύ καλή πορεία και ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά σας. Αν δεν έχεις σχέση τότε την Τετάρτη εννοούνται φλερτ και ερωτικές γνωριμίες μη χάσεις την ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα προοπτική ανοίγεται στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό όμως θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός για το λόγο ότι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα και να σου φύγουν πολλά λεφτά μαζεμένα. Στα επαγγελματικά σου έρχεσαι πιο κοντά με συνεργάτες και μπορείτε καλύτερα να επιλύσετε θέματα που αναστάτωναν την καθημερινότητα της δουλειάς.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτήσεις τη ζωή σου και να βρεις τον τρόπο για την υλοποίηση ενός σχεδίου σου φίλε μου Σκορπιέ. Η Αφροδίτη από το Ζυγό επηρεάζει κάπως τις ισορροπίες γύρω σου και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός όσον αφορά στις ευαίσθητες σχέσεις σου. Η οικογένεια, οι σχέσεις με γονείς και παιδιά παίρνουν θετικό πρόσημο και είναι στο χέρι σου να ξεφύγεις από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Στόχοι, ταξίδια και σπουδές ευνοούνται περισσότερο από άλλες φορές, ενώ είναι πιο κατάλληλη η περίοδος για οικονομικές αναπροσαρμογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα έντονη και εκρηκτική για τα αισθηματικά σου, η επιθυμία σου για νέο ξεκίνημα φαίνεται ότι ικανοποιείται δεν παύει βέβαια οι ισορροπίες να είναι λεπτές και ευαίσθητες. Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία μπάζει νερά και ξαφνικά να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε κάνει να ξεφύγεις από το σύντροφο που σε ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας αξιοποίησε την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο γιατί είναι οι δικές σου οι στιγμές για να καλωσόρισες στη ζωή σου κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές αναστατώσεις προκύπτουν στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στην οποία συμμετέχουν ο Άρης και ο Ουρανός. Εκνευρίζεσαι από την αλλόκοτη στάση και συμπεριφορά κάποιων συνεργατών σου. Στον οικονομικό τομέα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης δέχεσαι κάποια ευχάριστα νέα που σε βοηθούν να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η Νέα Σελήνη του Νοέμβρη, βελτιώνει την κατάστασή σου στα επαγγελματικά και σε βοηθά να λύσεις μερικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν εκεί τον τελευταίο καιρό φίλε μου Τοξότη. Παράλληλα σου χαρίζει αρκετές καλές στιγμές στα αισθηματικά και σε εφοδιάζει με πληροφορίες ή τα μέσα που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις ένα σκοπό. Οικονομικά θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην παρασύρεσαι από την καλή σου διάθεση και μη βάζεις προτεραιότητα τους άλλους, τη στιγμή που οι δικές σου ανάγκες πλειοδοτούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα χαρούμενη για τα αισθηματικά σου ξεκίνα με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου και εσύ να θέλεις αυθόρμητα να παίξεις, να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης που σχηματίζεται το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη να περιμένεις ότι ξαφνικά θα χτυπήσει το τηλέφωνο από το άτομο που έχεις στην καρδιά σου, μία συνάντηση θα σου λύσει όλες τις απορίες που σε βασάνιζαν και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ωραίες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια ξαφνικά νέα θα προκαλέσουν αναστάτωση στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και θα σε βγάλουν από το ρυθμό που είχες προγραμματίσει. Το διάστημα είναι ιδανικό για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και να ησυχάσεις από βαρίδια που σε οδηγούσαν στη στασιμότητα. Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις χαρούμενα νέα και δέχεσαι στήριξη.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Βελτιωμένο προβλέπεται για εσένα το υπόλοιπο μέρος του Νοεμβρίου φίλε μου Αιγόκερε. Είναι σημαντικότερες οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις και θα είναι και επιτυχείς οποιεσδήποτε επαγγελματικές ή δημόσιες προωθήσεις και εμφανίσεις. Περιορίζονται οι αντιθέσεις στις σχέσεις σου με τους άλλους και γίνεται πιο εφικτή η συνεννόηση ακόμη και με τους αντιπάλους σου. Ωστόσο μερίμνησε σε όλους τους τομείς να έχεις εναλλακτικές λύσεις. Αισθηματικά γίνεσαι πιο τολμηρός εσύ ο ελεύθερος, ενώ οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να κάνουν κάποιες παραχωρήσεις ή να μη λειτουργούν με γνώμονα τον εγωισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις το δίκτυο γνωριμιών σου και να πεις ναι σε προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση γιατί ο κεραυνοβόλος έρωτας καραδοκεί από κει που δεν το περιμένεις. Για σένα που είσαι σε σχέση έρχεσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου και εκπληρώνεται μία επιθυμία που τη σχεδιάζεται εδώ και αρκετό καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινά μία εβδομάδα κατάλληλη για να αυξήσεις το πελατολόγιό σου αλλά και να έλξεις νέο κόσμο στις υπηρεσίες σου. Τα επαγγελματικά σου βήματα είναι επιτυχημένα σε όποιον κλάδο και αν απασχόλησε. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για να πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Παρατηρείται έμφαση στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις τις μέρες αυτές φίλε μου Υδροχόε. Απόφυγε την εμπλοκή τρίτων στα συμφέροντά σου και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Μια φιλία ή μια συναισθηματική προσφορά θα έρθει ως από μηχανής θεού και θα φέρει ανακούφιση τη στιγμή που θα την χρειαστείς όσο ποτέ. Προσπάθησε να προωθήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο κάνοντας τις δέουσες υποχωρήσεις σε σημείο που σου επιτρέπονται. Επωφελήσου από κάποιες σημαντικές πιθανότητες για λύσεις στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προτεραιότητά σου και αυτή την εβδομάδα είναι τα επαγγελματικά σου εκεί φαίνεται ότι θα κάνεις ένα νέο πολύ σημαντικό ξεκίνημα το οποίο για την ώρα μπορεί να προκαλεί ταραχή και αποδιοργάνωση είναι βέβαιο ότι μέσα στην επόμενη διετία θα φέρει τους καρπούς που ήθελες. Η εβδομάδα είναι αρκετά πιο αποδοτική για τα οικονομικά σου και θα καταφέρεις να κάνεις και μία αγορά την οποία ήθελες τέτοιο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από το Ζυγό προσφέρει την ευκαιρία για ένα νέο φλερτ, που θα αποτελέσει για σένα μία πρόκληση που δεν θα μπορείς να αντισταθείς! Η Αφροδίτη από αυτή την θέση δημιουργεί την προοπτική ενός 2ου γάμου για όποιον έχει αυτή την επιθυμία!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σηματοδοτεί μια περίοδο ανανέωσης και γιατί όχι και ανακούφισης. Έχεις τώρα την ευκαιρία να βάλεις σε καλύτερη τάξη αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, να αποφύγεις τοξικούς ανθρώπους που δηλητηρίαζαν την καθημερινότητά σου και να κρατηθείς μακριά από ένα παρασκήνιο που σε είχε στο στόχαστρο άδικα. Κερδίζεις την εμπιστοσύνη του περιβάλλοντός σου και δεν αποκλείεται για εσένα, να αναλάβεις ένα δύσκολο καθήκον. Συγκεντρώσου σε αυτά που σου προσφέρουν δυνατότητες και ευκαιρίες, ξεπέρασε μια πρόσφατη φοβία σου και ξεκίνα την πορεία επίτευξης των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα ερωτική περιπέτεια θα σε συναρπάσει και θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα στενά όρια της λογικής αλλά και της ρουτίνας που βρισκόσουν εδώ και αρκετό καιρό. Εσύ που είσαι ήδη σε μία σχέση θέλεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις προκειμένου να υπάρξει ανανέωση και να λυθούν οι παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ σας

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις και νέα συμφωνητικά αφού το νέο φεγγάρι από το ζώδιο του σκορπιού δίνει αέρα επέκτασης στα σχέδιά σου και σου προσφέρει προτάσεις που θα συμβάλλουν στην άνοδο σου. Στον οικονομικό τομέα η Αφροδίτη από το ζώδιο του ζυγού προσφέρει κάποιο έξτρα κέρδος ενώ χρήματα που σου οφείλουν μπορούν τώρα να έρθουν στα χέρια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ