Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα έβαλε με τον Καρατσιώλη ο Κούγιας - Τι συνέβη;

Επιστολή του Αλέξη Κούγια στην οποία ζητά από τον Θάνο Καρατσιώλη να σταματήσει τις δηλώσεις για την υπόθεση της Εύης Βατίδου.
«Ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση ένας κύριος Καρατσιώλης» αναφέρει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και παρακαλεί τον Βεροιώτη δικηγόρο να σταματήσει τις δηλώσεις για την υπόθεση της Εύης Βατίδου.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ.Καρατσιώλης είναι εδώ και χρόνο ο νομικός εκπρόσωπος για όλες τις υποθέσεις της Εύης Βατίδου, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στην Αθήνα τόσο άμεσα καθότι χθες το μεσημέρι μετετράπη η κατηγορία σε κακούργημα. Συνεπώς, η κ.Βατίδου χρειαζόταν άμεση εκπροσώπηση η οποία προήλθε από τον κ.Κούγια μετά από συνεννόηση με τον υιό τους.

Ολόκληρη η επιστολή του δικηγορικού γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Εμφανίζεται ως δικηγόρος της πρώην συζύγου του κου Κούγια, κας Ευαγγελίας Βατίδου, ένας κύριος Καρατσιώλης, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση. Παρακαλούμε τον κύριο συνάδελφο να σταματήσει τις δηλώσεις».

Τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της Εύης Βατίδου


«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, όπως υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε.

3 σχόλια:

  1. Άλλο φρούτο και ο Καρατσιώλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα ρε π Κούγια από παντού τα παίρνεις... Πήδα κανένα κάγκελο... φάε καμιά φάπα πάλι από όλο τον κόσμο... και πες την Βατίδου να πάρει το 100 και να ρωτάει ποιο ειναι το τηλέφωνο... και μετά να σε καρφώσει με την γόβα στο μάτι... και άσε τον Θ. Καρατσώλη να πάρει και αυτός κάνα τσόλι δημοσιότητας από τον Μάκη της ζούγκλας....😂😜🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ