Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nτύθηκαν στα «λευκά» Φλώρινα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Ο χειμώνας έφτασε με μια εντυπωσιακή είσοδο στη Βόρεια Ελλάδα, με την πόλη της Φλώρινας, το Νυμφαίο, η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα να "ντύνονται" στα λευκά. Το Σάββατο απόγευμα, οι πρώτες νιφάδες χιονιού αρχίζουν να πέφτουν, δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας.


Η χιονόπτωση εντείνεται στη συνέχεια, καλύπτοντας κτίρια, δέντρα και δρόμους με λευκό πέπλο. Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν το κρύο με χαρά, αφοσιωμένοι στην απόλαυση του χειμερινού θεάματος. Οι εικόνες και τα βίντεο που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν τη μαγεία του χιονιά που μεταμορφώνει το τοπίο.


Παράλληλα, οι αρχές ενημερώνουν τους πολίτες για τις προφυλάξεις που πρέπει να λάβουν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Η κίνηση στους δρόμους είναι περιορισμένη λόγω της χιονόπτωσης, ενώ παράλληλα προτρέπονται οι πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους για την ασφάλειά τους.


Η φετινή χειμερινή εικόνα της Βόρειας Ελλάδας είναι μια υπενθύμιση της μοναδικής ομορφιάς που μπορεί να φέρει ο χειμώνας, καθιστώντας τις πόλεις αυτές έναν μαγικό χειμερινό προορισμό.


1 σχόλιο:

  1. Τα χιονοδρομικα της χωρας καλα ειναι να κανουν απαγορευτικη την αφιξη στον "τυχερο" ΠΘ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ