Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντέρμπι με ένταση, γκολ και νικήτρια την Αλεξάνδρεια στη Νάουσα - Δείτε στιγμιότυπα και φωτορεπορτάζ

Τον τίτλο του φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας επιβεβαίωσε στην 8η αγωνιστική η ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία κέρδισε μέσα στην έδρα του ΦΑΣ Νάουσα με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπομένο, με Νάουσα και Αλεξάνδρεια να αποδεικνύουν γιατί βρίσκονταν, πριν την αναμέτρηση, πρώτες και αήττητες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Αλεξάνδρεια “γκάζωσε” για τα καλά και με τον Τασιόπουλο στο 69′ κατάφερε να προηγηθεί με 0-1. Το γκολ της έδωσε ψυχολογία και η συνέχεια του παιχνιδιού τη βρήκε να κυριαρχεί και με τον Ιωάννη Πιπιλιάρη στο 79′ πήρε αέρα δύο τερμάτων και τελικά έφτασε στη σπουδαία νίκη με 2-0.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Αλεξάνδρεια συνεχίζει αήττητη στην κορυφή χωρίς να έχει δεχθεί ούτε γκολ, ενώ από την άλλη η Νάουσα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Δείτε στιγμιότυπα, δηλώσεις και φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι στο sportsfan.gr

3 σχόλια:

  1. ακομα και στο τοπικο χρειαζωνται ξενοι διατ/ες και VAR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχόλια είναι περιττά σε αγώνες που κρίνουν τίτλους και είναι διεκδικητρια η Ναουσα. Ο λύκος το μαλλί του αλλάζει όχι το χούι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια σόδα θα σου κάνει καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ