Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις φλόγες διαμέρισμα στη Βέροια - Απεγκλωβίστηκε 70χρονος


Τυλίχθηκε στις φλόγες το υπνοδωμάτιό του
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας προς ξημέρωμα Τρίτης 21 Νοεμβρίου 2023 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για φωτιά σε διαμέρισμα στη Βέροια.

Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 01:30, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στη Βέροια, επί της οδού Μιαούλη. Η φωτιά ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο του ηλικιωμένου άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Άμεσα στο συμβάν έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 5 Πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώωο τον ηλικιωμένο από το διαμέρισμα και να σβήσουν την φωτιά, η οποία περιορίστηκε στο υπνοδωμάτιιο του σπιτιού.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ερευνά η Πυροσβεστική.

2 σχόλια:

  1. Τα ακριβή αιτια, είναι ότι οι κυβερνήσεις, έχουν επιβάλλει τόσο υψηλή φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης, που ο κόσμος εχει κάνει το έτος 2023 μ.χ. την κουμ τελ, κύριο μέσον θέρμανσης ολόκληρης οικίας.
    Η ακόμη χειρότερα ξύλοσόμπες, όχι στα ρίζωματα, αλλά στη βεζινελου 3ο οροφο.
    Κανένα ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και πληρωμένοι δημοσιογράφοι από κρατικές επιδοτήσεις δε θα γράψουν για το ότι πεθαίνουν Έλληνες καιομενοι στον Καιάδα της ανάπτυξης των τοκογλυφων και των συνεργων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει τύχει παλιότερα ένας ηλικιωμένος σε θερμάστρα κουκουνάρα αλουμινίου να αφήνει το παλτό του πάνω στην συσκευή εν λειτουργία ώστε να το στεγνώσει να πάρει μετά φωτια και να γεμίζει με καπνούς το σπίτι του από την απροσεξία του. Σε αυτή την περίπτωση το βλέπω για κουκουνάρα αλουμινίου πολύ κοντά στο κρεβάτι ενώ πρέπει να είναι σε απόσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ