Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ημαθία!
Μάλλον ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα κοντομάνικα και να σταματήσουμε την... γκρίνια ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα στις παραλίες και θα τρώμε μελομακάρονα με παγωτό.
Το Σαββατοκύριακο που ξημέρωσε μπορεί να μας λούζει η λιακάδα αλλά η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά, ενώ ο αέρας είναι λίγο τσουχτερός.
Τα δελτία καιρού είχαν προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα, με δυνατούς ανέμους και καταιγίδες, ενώ η βροχή, πάνω από τα 1200 μέτρα υψόμετρο θα μεταφραζόταν σε χιονάκι!
Έτσι και έγινε. Τα πρώτα χιόνια έφτασαν και στην Ημαθία, ασπρίζοντας το χιονοδρομικό στο Σέλι, πάνω από τα 1650 μέτρα, ενώ χιόνιζε παροδικά πάνω από τα 1450 μέτρα μέχρι τα ξημερώματα.
Οι εικόνες από την live κάμερα του χιονοδρομικού, μαρτυρούν πως μάλλον ο φετινός χειμώνας μας επισκέφθηκε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.