Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε πότε ανοίγει η «Ευχούπολη» στη Βέροια - Εντυπωσιακή έναρξη με «Kings»

Οι... Βασιλιάδες έρχονται να «ανατινάξουν» την Ημαθία, σ' ένα πάρτι που θα γράψει ιστορία

Και αυτά τα Χριστούγεννα η πόλη της Βέροιας θα έχει την χαρά να φιλοξενήσει ένα πανέμορφο και ονειρικό Χριστουγεννιάτικο χωριό. Η «Ευχούπολη», επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη και θα έχει μαζί της ένα υπερσύγχρονο παγοδρόμιο που θα προσελκύσει μικρούς και μεγάλους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε λίγες ημέρες και ο πολυχώρος θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. 


Το grand opening θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με κεντρικούς καλεσμένους το συγκρότημα «Kings». Οι... Βασιλιάδες έρχονται να «ανατινάξουν» τη Βέροια, σ' ένα πάρτι που θα γράψει ιστορία! Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 8 ευρώ και περιέχει απεριόριστη διασκέδαση στα παιχνίδια του Λούνα - Πάρκ.

Η «Ευχούπολη» θα βρίσκεται (όπως και πέρσι) στην Περιφερειακή Οδό Βέροιας (απέναντι ακριβώς από το Super Market Βασιλόπουλος).

Για μια ακόμη φορά θα δεσπόζει το «Σπίτι του Άη Βασίλη», ο οποίος θα περιμένει τα παιδιά για να του δώσουν το γράμμα τους και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί τους. Το Λούνα-Πάρκ θα απογειώσει την διασκέδαση στα ύψη, ενώ θα υπάρχουν δεκάδες σπιτάκια με αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ