Ραγδαίες εξελίξεις στο “στρατόπεδο” του ΝΠΣ Βέροια, με τον Πρόεδρο Αγάπιο Αναστασιάδη να προαναγγέλει μεταγραφές, ενώ ρίχνει τα βέλη του προς αυτούς που αποχώρησαν.
Με παρέμβασή του μέσω μηνύματος στη σημερινή (13/11) εκπομπή “Στο… Μαντρί”, ο Αγάπιος Αναστασιάδης μίλησε για πέντε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για τον Ιανουάριου, ενώ αναφέρθηκε και σε διοικητικές ανακατατάξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχολίασε και τις ξαφνικές αποχωρήσεις, χαρακτηρίζοντας ανεπιθύμητους όσους “πήδηξαν από το καράβι”.
Αναλυτικά ανέφερε: “Όσοι πήδηξαν από το καράβι, ανεπιθύμητοι πλέον στη Βέροια από όλα τα πόστα. Εκ της διοικήσεως, κανένας πάνω από την ομάδα. Έχουν γίνει ήδη πέντε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για τον Ιανουάριο και επίσης είναι έτοιμα να ανακοινωθούν και νέα ονόματα στη διοίκηση της ομάδας”.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»




Στρατηγικό λάθος συνιστά η λειτουργία και ο σχεδιασμός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας με βάση το θυμικό. Είναι μονόδρομος η αναζήτηση ευπρόσδεκτων και δεν υπάρχει χώρος για λεονταρισμούς και δηλώσεις μεγαλοϊδεατισμού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΝουΠουΣοΎ είναι σαν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Χαίρεσαι μια φορά όταν τον αποκτάς και χαίρεσαι δυο φορές όταν τον ξεφορτώνεσαι. Ας διαλυθεί να στηρίξουμε τον Γ.Α.Σ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήεχει χρεη ο γας που θα βγουν στην φορα οταν η ομαδα βγει στις επαγγελματικες κατηγοριες. οπως συμβαινει στον αρη
ΔιαγραφήΟ ΓΑΣ δεν έχει ΑΦΜ πλέον αφού τον διέγραψε ετσιθελικά η ΕΠΣΗ. Άρα ο Νέος ''Γ.Α.Σ. 1960'' θα είναι πε-ντα-κά-θα-ρος. Αυτό.
Διαγραφήαρα μπορεις δεν ειναι ο γας βεροιας…μπορεις να το πεις και γας δεη…. αλλη ομαδα καινουργια ειναι.. καμια σχεση δεν μπορει να εχει με την βεροια
ΔιαγραφήΜετά την πυγμή του Κασσελάκη στο κόμμα του, όλοι πήρανε φόρα στην σκληράδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήαυτο δεν ειναι καραβι αλλα ουτε βαρκουλα χειροτεχνιας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχως κ Αναστασιαδη οι προθεσεις σας φανηκαν αρχικα οταν επανδρωσατε την ομαδα με ατομα εντελως ακαταλληλα με αποτελεσμα να μην εχετε σωστη καθοδηγηση με αυτα τα αποτελεσματα. Ο κοσμος ξενερωσε δεν ερχεται στο γηπεδο δεν στηριζει. Οταν θα φερθειτε στην ομαδα με τον σεβασμο που της αρμοζει τοτε θα δειτε αλλη αντιμετωπιση.Δωστε αρμοδιοτητες σε ανθρωπους που κατεχουν το αντικειμενο ζητειστε τη γνωμη οσων εδωσαν εξετασεις στην πορεια της Βασιλισσας και τις περασαν με αριστα κι οππιος την αρνηθει θα λογοδοτησει στους φιλαθλους. Πολυ καλα κανατε και εξοστρακισατε τους φευγατους παραυτα. Πολυ φοβαμαι ομως οτι ο χρονος τελειωνει.
ΑπάντησηΔιαγραφή