Με ONIRAMA και ζεστό κρασί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελιά
Δείτε πότε θα ανάψει!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και προ(σ)καλούν όσο ποτέ τη θετική μας διάθεση απέναντι στη δύσκολη καθημερινότητα της εποχής μας. Στο κέντρο της γιορτινής προσμονής, βρίσκεται πάντα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τα στολίδια, τα λαμπιόνια και τις χιλιάδες ανθρώπινες ευχές.
Ο δήμος Βέροιας και η ΚΕΠΑ ετοιμάζουν την γιορτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Βέροιας, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία Εληάς και προσκαλούν όλο τον κόσμο, σε μια βραδιά γιορτής.
Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 8.00 μ.μ. από τον δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.
Συνοδεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, υπό τη δ/νση του Βαλάντη Κυριακίδη.
Θα ακολουθήσει στις 8.30 μ.μ. συναυλία - πάρτυ με τους ONIRAMA με ζεστό κόκκινο κρασί!
ONIRAMA
Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται για να δώσουν το δικό τους ρυθμό με μία αξέχαστη συναυλία. Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις συνολικά στην καριέρα τους, οι ONIRAMA είναι αναμφισβήτητα η μπάντα με τις περισσότερες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο!
Oι ONIRAMA γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση.
Στο ταξίδι αυτό τους συντροφεύει μια playlist που αντανακλά την “mixin–up” ψυχή της μπάντας: από τον “Δύσκολο Καιρό για Πρίγκιπες” μέχρι το “Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους”. Από το “Να την Προσέχεις” μέχρι την ξεσηκωτική εκδοχή του “Ξημερώνει και Βραδιάζει” του Βασίλη Τσιτσάνη, που παρουσίασαν πρώτη φορά στα live τους την περασμένη χρονιά.
Και από την “Κλεψύδρα” μέχρι την πρόσφατη επιτυχία τους “Μετανιώνω”, όλα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, «ανακατεμένα» με τον τρόπο που μόνο οι ONIRAMA γνωρίζουν, για να μας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο…Χορό!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Νικόλας της παλιάς γειτονιάς του κέντρου της Βέροιας.
-
Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου άνδρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2026 στη Βέροια, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2026 έκοψαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια
-
Ο Δήμος Βέροιας τίναξε στον αέρα την μπάνκα της Αποκριάς - Θα γίνει πανικός με μεγάλη παρέλαση με άρματα, πάνω από 2.000
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.