Ένα λεωφορείο με 45 επιβάτες παρέμεινε αποκλεισμένο στα χιόνια στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, καθώς η κακοκαιρία Bettina προκάλεσε ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή, ωστόσο οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους.
Το λεωφορείο παρέμεινε αποκλεισμένο περίπου 1.30 ώρα στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν αλλά στο σημείο βρέθηκαν εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας και πραγματοποιήθηκε ο απεγκλωβισμός του.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, «με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου. Οι επιβάτες ήταν από τη Λιβαδειά και μεταφέρθηκαν στο Νέο Άγιο Αθανάσιο και από εκεί στο Λουτράκι Πέλλας».
«Μόλις ειδοποιηθήκαμε ανεβήκαμε πάνω και τους δώσαμε κουβέρτες, δεν χρειάστηκε να τους προσφέρουμε τροφή, διότι έγινε άμεσα η μεταφορά τους. Στο σημείο βρέθηκαν δύο μηχανήματα αποχιονισμού και προχώρησε η διαδικασία απεγκλωβισμού με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Είναι ζήτημα τιμής για τους Ασφαλίτες, να εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από




ΒΟΡΑΣ Ελληνικά. Πριν 100 χρόνια αναφέρεται στο ΦΕΚ.Και στα σχολικά βιβλία ακόμη με τη σλαβική ονομασία αναφέρεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν ήξεραν .Δεν ρώταγαν.?Κινητοποιήθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι .Αναστατωθηκαν υπηρεσιες .Αστυνομια Πυροσβεστική.Περιφεριαρχης.Και ποιος ήταν ο λόγος της επισκέψης
ΑπάντησηΔιαγραφήΣαράντα (πέντε) παλικάρια από τη Λεβαδεια,
Διαγραφήπάνε για να πατήσουνε το Καϊμακτσαλάν!
ΒΟΡΑΣ Ελληνικά
Διαγραφή