Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σκέτη» -χωρίς ζάχαρη- η επίσκεψη Κασσελάκη στην Αλεξάνδρεια


Άλλαξε το πρόγραμμα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Την Αλεξάνδρεια θα επισκεφθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του και την Αλεξάνδρεια, ως μια από τις πρώτες του επισκέψεις μετά την εκλογή του.

Το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί από την Ν.Ε. της Ημαθίας περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ και έπειτα περιοδεία στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας και σύντομη ομιλία σε καφέ στη Βετσοπούλου.

Σήμερα όμως, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Ν.Ε., το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη άλλαξε, καθώς η επίσκεψη θα γίνει «σκέτη»... χωρίς ζάχαρη, αφού δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στην Ε.Β.Ζ., παρά μόνο στις 11:00, ο πρόεδρος θα ξεκινήσει από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια, θα περιοδεύσει στον πεζόδρομο και θα καταλήξει στο καφέ TZORDANI (Γωνία Βετσοπούλου και Εθνικής Αντίστασης), όπου θα έχει ανοιχτή συζήτηση με πολίτες.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ημαθίας

Την Κυριακή 29/10/2023 και ωρα 11.00 π.μ θα επισκεφτεί την πόλη της Αλεξάνδρειας ο Πρόεδρος του Κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής:

1) 11.00 π.μ Περιοδεία στον Πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας
2) 11.30 π.μ Oμιλία του Προέδρου και ανοιχτή συζήτηση στο καφέ TZORDANI (Γωνία Βετσοπούλου και Εθνικής Αντίστασης). 

Η περιοδεία θα ξεκινήσει απο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλεξάνδρειας

Η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ε.Β.Ζ δεν θα πραγματοποιηθεί.

12 σχόλια:

  1. Ποιο εργοστάσιο ζάχαρης να πάει ρε συντρόφια ;
    Ο άνθρωπος εφοπλιστής είναι τι να πει ;
    Και αν τον ρωτήσουν κάτι δύσκολο τι να πει ;
    Αφοί δεν έχει ιδέα από αυτά.
    Καλύτερα δεν είναι να πάει στα καφέ με τα κοριτσάκια και τα αγοράκια που λένε αστεία και φιλάκια και σέλφι και κανένα χαζό - αστείο με υπονοούμενα ;
    Ότι ξέρει ο καθένας αυτό κάνει.
    Άντε σύντροφοι από νωρίς στα καφέ για να πιάσετε καρέκλα ή κασέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ιδεα απο αυτα εχει ο Αδωνις που ηρθε σας δουλεψε ειπε τους χανους που τον κοιτουσαν σπειρατε με Συριζα να πληρωθειτε απο τον Συριζα αντε νουμερο απολαυσε την τετραετια γιατι το ...... ειναι γλυκο οταν σ αρεσει

      Διαγραφή
    2. Εσύ κοίτα πρώτα να βγάλεις το μήνα και ξαναψηφησε τον πανηλιθιο γόνο που τον ταιζεις δεκαετίες και χαιρετάει κούκλες!!

      Διαγραφή
  2. Αντί ρε καταλάθος αριστερε να πας στη ζάχαρη μπας και δεις τα χάλια και πεις και εσύ έστω τη μ@@@ια σου ότι είπα και εγώ κάτι ,θα περπατήσεις μόνο τη Βετσοπούλου;είστε για τις πέτρες. Πρόσεχε μη σε πατήσει κάνα ποδήλατο όπως θα χαιρετας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρα κεραστε του τον καφε σκετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για καφέδες και λάιφσταϊλ καλός είναι
    Από πολιτικη όμως κάτω του μηδενός
    Έτσι όπως πάει θα το κλείσετε το μαγαζι εεε το κόμμα ήθελα να πω
    Ολοταχώς στο 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψε φάτσες στα αρνητικά σχόλια..😂 ουγκ.. πίσω από τον ήλιο οι αγράμματοι δεξιοί 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρίζουν τα κακαλα του Λένιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ η δική σου φάτσα σύντροφε είναι στη πούδρα, φρόντισε ο αρχηγός σου για αυτό. Εγώ αν ειμουν στη θέση σου θα ντρεπόμουν να πω ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ έτσι που τον καταντησατε ,μέχρι και η λέξη αριστερά ντρέπεται για την κατάντια σας,μην ξεχάσεις να πουδραριστεις πριν κοιμηθείς να είσαι φραπας όταν έρθει η Στέφανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοιος λαός είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για αριστερά και δεξιά εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά στην δεξιά από την αριστερά ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και ο χαζός λαός ακόμα κοιμάται είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη με μισθούς Βουλγαρίας και τιμές σε αγαθά Ελβετίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρότεινε εσύ λύσεις μάστορα,κατέβα και πες πρέπει να γίνουν 1,2,3 και εγώ μαζί σου,αλλιώς μην κρίνεις από το καναπέ γιατί τζάμπα λόγια. Ξυπνά λοιπόν εσύ το λαό αλλιώς γίνεσαι και εσύ πρόβατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ