Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ΠΑΣΟΚ στην Τάφρο 66 για τον κίνδυνο πλημμύρας του κάμπου Ημαθίας

Με πρωτοβουλία της Ολυμπίας Αποστόλου, κλιμάκιο αποτελούμενο από 4 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε την Τάφρο 66, στο ύψος της γέφυρας Πολυπλατάνου.

Οι κύριοι Πάνας, Παρασύρης, Τσίμαρης και Χνάρης βρέθηκαν στην Τάφρο 66, για να αναδείξουν την ανάγκη πραγματοποίησης έργων καθαρισμού, εμβάθυνσης και ενίσχυσης των αναχωμάτων της Τάφρου καθώς και του Λουδία. Η πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα στη Θεσσαλία έχει επιτείνει την ανησυχία των κατοίκων, των αγροτών και των επιχειρήσεων της περιοχής που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο κίνδυνο από φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων. Οι βουλευτές δεσμεύθηκαν να αναδείξουν το θέμα πολιτικά και κοινοβουλευτικά.

Η Ολυμπία, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, τόνισε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώνει τη φωνή του με την τοπική κοινωνία, ώστε επιτέλους και στην παρούσα συγκυρία, οι κυβερνητικές εξαγγελίες για αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή να γίνουν πράξη πριν έρθει η ώρα να θρηνήσουμε και εμείς, όπως οι Θεσσαλοί συμπατριώτες μας.





13 σχόλια:

  1. Ειναι απίστευτο ποσες εργατοώρες χάνονται, η μιση χωρα ειναι υποψήφιοι με αρχηγο τον δήμαρχο της καρδίας μας που εχει βαλει 355 υποψήφιους δημ.συμβουλους να τρώγονται και αυτος σαν άλλος iznogoud να τρίβει τα χερια σιγουρος για την επανεκλογή.
    Ας κοιμηθεί η πολη ήσυχη το ΠΑΣΟΚ πηγε να λαικισει στην τάφρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλες στιγμές ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένω με αγωνία, μετά από τις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα της αυτοψίας, τις ελλείψεις που υπάρχουν και τις προτάσεις για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δώσουν γραπτα τις διαπιστώσεις τους, η σωτηρία του κάμπου της Ημαθίας από ενδεχόμενη πλημυρα προέχει των στενών κομματικών συμφερόντων.
    Τους βλέπω στις φωτογραφίες προβληματισμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι προβληματισμενοι αγναντευουν τη Σκυδρα που έχει λαϊκή αγορά το Σάββατο και στέλνει τα λήμματα στην Ημαθία

      Διαγραφή
  5. Εαν πέσει τοσο νερο στην Ημαθία θα ξαναδούμε τα όρια του Βάλτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν οι ιδιότητες τούς είναι κομματικές, τότε η αυτοψία είναι για το θεαθήναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ή ενδεχόμενή πλημμύρα όταν έρθει πανοραμικές φωτογραφίες θα βγούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα ησυχάσαμε. Ειναι τόσο υποκριτές ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, που ένας δεν είπε να πάνε να αγαναντέψουν τι ρίχνει ο βιολογικός της Βέροιας, στο 66. Ακραία υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λύματα της Ημαθίας κάθε πρωί στις6 μεταφέρονται με τριαξονικα φορτηγά στην Έδεσσα. Τα βλέπω.Έπειτα στην τάφρο 66.Και ξαναγυριζουν στον Αλιάκμονα. Έπειτα στο Αιγαίο πελαγος

      Διαγραφή
  9. πουλάνε οι πλημμύρες και βγήκανε στη γύρα τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ