Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κοινωνικές δομές και χωριά της Ημαθίας ο Στέργιος Μουρτζίλας

Συνεχίζει δυναμικά την προεκλογική του εκστρατεία ο Στέργιος Μουρτζίλας. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, εργάζεται πυρετωδώς στεκόμενος στο πλευρό του κοινωνικού συνόλου της Ημαθίας. 

Σε υπηρεσίες και κοινωνικές δομές Βέροιας και Αλεξάνδρειας βρέθηκε προ ολίγων ημερών ο κ. Μουρτζίλας, εκφράζοντας τη στήριξη της Περιφέρειας στους ανθρώπους που τελούν κοινωνικό έργο.

«Επισκέφτηκα τις Υπηρεσίες και τις κοινωνικές δομές των Δήμων Βέροιας και Αλεξανδρειας, που επιτελούν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο προς διευκόλυνση και στήριξη της καθημερινότητας των πολιτών. Η Περιφέρεια στέκεται δίπλα τους και συνδράμει ποικιλοτρόπως στο πολύπλευρο και κοινωνικά ευαίσθητο έργο τους», αναφέρει στο μήνυμά του.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Στέργιος Μουρτζίλας έκανε μια μίνι περιοδεία σε χωριά της Ημαθίας, όπου συνομίλησει με τους κατοίκους των χωριών, δίνοντας λόγο στον απλό λαό.

«Οι εντυπώσεις από τις επισκέψεις μου στα χωριά του νομού μας είναι ιδιαίτερα θετικές και με γεμίζουν δύναμη και ευθύνη, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω για την πρόοδο του τόπου μας και των παιδιών μας. Οι συζητήσεις με τους πολίτες, οι απόψεις και οι προτάσεις τους αποτελούν χρήσιμη και κρίσιμη παράμετρο που ασφαλώς συνεκτιμώ», ανέφερε κατά την επίσκεψή του σε Παλαιοχώρι, Καψόχωρα και Πατρίδα.


















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ