Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σ' αυτό το μέρος του ψυγείου, το τυρί διαρκεί περισσότερο

Το τυρί κατέχει τιμητική θέση σε πολλές εθνικές κουζίνες. Είναι μια τέλεια προσθήκη σε σάντουιτς, σαλάτες ή πατάτες. Το τυρί στεγνώνει γρήγορα και μουχλιάζει. Αν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι παραβιάζονται 2 κανόνες.

Η αποθήκευση αυτού του προϊόντος έχει τις λεπτότητες της. Χάρη σε αυτά, θα παραμείνει φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σωστή αποθήκευση του τυριού

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να διατεθεί ένα ξεχωριστό ράφι για τα γαλακτοκομικά προϊόντα στο πάνω ή στο μεσαίο τμήμα του ψυγείου. Μην βάζετε λαχανικά ή φρούτα πάνω του.

Οι επιστήμονες αποκάλυψαν τι θα συμβεί στην καρδιά μας αν τρώμε τυρί κάθε μέρα

Δεν συνιστάται ιδιαίτερα να βάλετε ένα λεμόνι κοντά. Η μαγιά από τη φλούδα των εσπεριδοειδών, εισχωρώντας στο τυρί, επιταχύνει τη διαδικασία της αλλοίωσης του. Το τυρί διαρκεί περισσότερο σε ένα μέρος στο ψυγείο όπου περιβάλλεται μόνο από γαλακτοκομικά προϊόντα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να τηρηθεί ένας ακόμη κανόνας.

Τα περισσότερα τυριά αποθηκεύονται τυλιγμένα σε πλαστική μεμβράνη. Με αυτόν τον τρόπο δεν συσσωρεύεται συμπύκνωση στο τυρί και η φρεσκάδα του προϊόντος διατηρείται περισσότερο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να αλλάζετε τη συσκευασία κάθε 2-3 ημέρες για να μπορεί το τυρί να «αναπνέει».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ